Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!

<< < (10/24) > >>

mihamih:
Buna ziua,
AS incepe sa ma interesez pentru petrecerea SCP din constanta pe care vreti sa o propuneti grupului dupa modelul Braila.

Nu am participat acolo, asa ca vreau sa stiu: ce caut?Cazare,masa,durata?

Multumesc.

wonderland:
Bine ai venit mihamih. Deocamdata nu se stiu aceste detalii. Cand va aparea descrierea, vom sti cu totii.
Dar, ceea ce stim cu siguranta e ca aceste petreceri nu sunt pentru noi intrati. Una dintre conditii e sa mai fi participat la cel putin o excursie.
Motivele sunt deja descrise la Braila, Bucuresti...

Asa ca, pentru inceput, inarmeaza-te cu rabdare, citeste putin forumul, alegeti o excursie...
Cum spunea si Misona, cam asta e singura cale sa afli pe unde merg cei din Constanta si sa-i cunosti.
Succes!

Whiterose:
Intrebare: au fost situatii in care pentru o anume excursie nu ati reusit sa strangeti un grup si s-a renuntat la acea plecare?

wonderland:
Cum ti-am raspuns si la celalalt topic de pe "Prezentare nou intrati"  - nu sunt locuri pe cata cerere este...
Whiterose, reiau recomandarea...citeste un pic. Multe raspunsuri le vei afla rasfoind forumul. :food:.

ioanabil:
Eu as raspunde, da a fost o situatie in care s-a renuntat la excursie, anul acesta trebuia sa se tina o excursie in zona Fagarasului. si pentru ca nu s-au inscris suficiente persoane  s-a renuntat la ea, in acest caz cei care s-au inscris sunt anuntati de agentie si li se returneaza banii sau ii pot transfera pentru alta excursie, asa cum am facut eu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă