Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!

<< < (8/24) > >>

Gabriela36:
Bun?. .seara. Nu stiu ce sa spun. ..sunt novice...dar mi am luat bilet la carnavalul de la sibiel 10 -12 februarie. astept cu ner?bdare aceasta iesire si totodata sa fac noi cunostinte. .multumesc

Ionutc:
Poate o idee ar fi obligativitatea completarii profilului complet aici pe forum ptr. cei care au nelamuriri in legatura cu varsta. 

wonderland:
 :)IonutC, socializarea  nu este conditionata de limite de ...varsta :)

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,390.msg10619.html#new  :blush:

--- Citat ---Esential
Daca doriti sa activati pe acest forum, va rugam sa cititi mai intai regulamentul. Daca nu sinteti de acord cu el, nu are rost sa va inscrieti. De asemenea trebuie sa stiti ca nu luam in analiza parerile si observatiile celor nou-inregistrati vis-vis de regulament. Este rezultatul a 6 ani de experienta si corectii, iar formula la care s-a ajuns este una care asigura o atmosfera foarte buna intre useri, deci nu avem motive pentru care sa facem modificari.
--- Terminare citat ---

Gabriela36
Bine ai venit! Nu uita sa lasi un semn si pe topicul carnavalului la care te-ai inscris. Acolo gasesti informatii de organizarea si poti sa iti faci o idee despre cei cu care vei intra in magia Carnavalului de la Sibiel. :dance: *|*
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2418.msg124083/topicseen.html#msg124083

Ionutc:
In regula; n am o problema sa socializez cu persoane de varste diferite; vream sa ma fac util vazand intrebarile colegiilor de forum :) O sa citesc regulamentul, sunt multe informatii si nu stiam de unde sa incep.

wonderland:

--- Citat din: Ionutc din Miercuri, 08 Februarie 2017, 10:55 ---O sa citesc regulamentul, sunt multe informatii si nu stiam de unde sa incep.

--- Terminare citat ---

:applause:  :whistle: asa, o sa poti sa oferi informatii utile celorlalti. Spor si distractie!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă