Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
micaela:
--- Citat din: rocky din Marți, 07 Februarie 2012, 22:27 ---probabil ca in viitorul apropiat tehnologia va rezolva si involutia fizica
--- Terminare citat ---
foarte probabil, dar atunci va exploda problema suprapopularii planetei... si asa....
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Marți, 07 Februarie 2012, 21:54 ---si eu ma simt mai bine "in pielea mea" de pe la 40 :), dar m-as intoarce fara regret in trupul meu de la 20, cu mintea de acum (nu cu mult mai coapta, da' mai asezata). ;D
--- Terminare citat ---
===========
daca ar fi o astfel de posibilitate nu cred c-ar refuza cineva ;)
Guesswho:
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine.
Gabriel Marcia Jose Marquez
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 07 Februarie 2012, 22:36 ---===========
daca ar fi o astfel de posibilitate nu cred c-ar refuza cineva ;)
--- Terminare citat ---
ba da. caroline.
--- Citat din: caroline ---eu ma simt mai bine la 40 de ani decat la 30, iar cu 20 nici nu suporta comparatia... nu as vrea sa ma mai intorc la cea de atunci.
--- Terminare citat ---
varsator38:
A fost o dată un evreu înţelept.. Şi zicea el că totul se poate reduce la ce ai în cap. Îl chema Solomon.
După el, a venit un alt evreu înţelept. Şi zicea el că totul se poate reduce la ce ai în inimă. Îl chema Isus.
După el, a venit un al treilea evreu înţelept. Şi zicea el că totul se poate reduce la ce ai în stomac. Îl chema Marx.
După el, a venit un al patrulea evreu înţelept şi a zis că totul se poate reduce la ce ai între picioare. Îl chema Freud.
La sfârşit, a venit un alt evreu, mai înţelept decât toţi (pe nume Einstein) şi a zis: "Totul e relativ"
chiar totul e relativ??? :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă