Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
rocky:
in mare masura cred ca da, deoarece fiecare individ are propriul sistem de valori dupa care se ghideaza, nu sintem trasi la indigo
varsator38:
si acel sistem de valori propriu fiecaruia{cu care sunt perfect de acord}este relativ?sau doar modul de interpretare al fiecaruia este relativ?
imi puneam intrebarea aceasta pentru ca,constat zilnic,in societatea in care traim,ca acest sistem de valori se degradeaza tot mai mult...poate sunt eu subiectiva,avand o anumita educatie si ghidandu-ma in viata dupa anumite principii...in speta,adevarul primeaza :)...nu prea pot intelege cum adevarul poate fi relativ...eventual pot fi diferite unghiurile din care il privesti...dar concluzia finala ar trebui sa fie aceeasi...zic eu,poate gresesc si nu imi dau seama din cauza culorii parului ;)
rocky:
din punctul de vedere al individului este absolut; devine relativ doar cind este privit global, luind in calcul si sistemele de valori ale celorlalti indivizi
ex: daca eu zic ca un anume obiect este alb de culoare pt mine, altul zice ca e mai galbui si altul ca deja o da intr-o tenta de gri, poti trage concluzia ca pt fiecare in parte aceea este culoarea determinata (valoare absoluta), dar privit global va fi undeva intre (o combinatie de procentaje luate in calcul de la fiecare observator)
valaura11:
Legile lui Murphy
Cel care care spune ca nu se poate face ceva.
nu ar trebui sa-l intrerupa niciodata pe cel
care chiar intreprinde ceva.
Daca nu ar exista un ultim minut,
nu s-ar realiza nimic.
Caroline:
Multumesc, Silviu. Vroiam sa raspund eu, dar tocmai imi picase netu' pe moment... ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă