Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (93/399) > >>

rocky:
sa-nteleg ca 40 e o virsta mai speciala decit altele?  :o

micaela:
e o varsta la care mintea se "parguie". la unii chiar se coace; la mine nu.  ;D intr-un fel, esti mai impacat cu ceea ce esti, ba pe alocuri chiar foarte multumit. numai ca intervine uneori criza "de mijlocul vietii" care te pune in dezacord cu aspectele mai putin multumitoare ale vietii tale. e complicat. o sa vezi cand o sa ajungi.  :)

rocky:
niciodata n-am tinut cont de virsta; ce mi-a placut cit eram pustan imi place si acum, ba mai mult, in timp am descoperit si alte lucruri noi care-mi plac pe linga cele vechi, ca si comportament sint oarecum la fel, poate un pic mai sobru si mai rezervat, dar in linii mari nu e mare diferenta ... si nici in viitor nu ma vad altfel ... mi-as contrazice modul de gindire ceea ce nu se poate

micaela:
pai asta ziceam si eu... ca structural nu-i mare schimbarea, dar exista o evolutie, scapi de niste nelinisti, gasesti niste raspunsuri, capeti o privire mai blanda si nepatimasa asupra vietii, oamenilor... inveti chiar sa iubesti mai adevarat, mai putin egoist... eh, de la caz la caz. ceva se schimba, oricum. macar ca e vorba de celule.  ;D
exista o evolutie dar si o involutie, mai ales fizica.  :(

rocky:
probabil ca in viitorul apropiat tehnologia va rezolva si involutia fizica

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă