Aici se discuta > Subiecte generale

Maxima zilei

<< < (92/399) > >>

oti:
problema, sau rezolvarea ?:(

Caroline:
Daca nu exista rezolvarea, nu exista nici problema... fiindca nu e o problema reala!
Exemplu: o problema de matematica fara o solutie logica este un non sens, nu o problema.
In viata de toate zilele, de multe ori ne facem probleme pentru lucruri pentru care, de fapt, nu se pune nicio problema. Dar noi ne batrem capul sa gasim solutia care nu exista. Problema este ca... problema nu exista, de fapt. :)

micaela:
Caroline, daca eu imi pun problema cum sa fac sa intineresc (deci, in termeni stiintifici, cuget la reversibilitatea timpului :)), da' nu exista inca nicio solutie, inseamna ca, de fapt, n-am niciun problem' ci numai un sticlete la mansarda?  ;D :D

Caroline:
Da, Micaela, ai prins ideea!  ;) Daca toata mass-media asta ne "vinde" subliminal faptul ca tineretea ar fi  legata de cele mai bune lucruri in viata, nu e problema ta, ci una creata artificial. (Exemplu: eu ma simt mai bine la 40 de ani decat la 30, iar cu 20 nici nu suporta comparatia... nu as vrea sa ma mai intorc la cea de atunci.) Iar daca eu n-am reusit inca sa ma las de fumat, inseamna ca nu a devenit o problema... intrinseca... inca.  ;D

micaela:
si eu ma simt mai bine "in pielea mea" de pe la 40  :), dar m-as intoarce fara regret in trupul meu de la 20, cu mintea de acum (nu cu mult mai coapta, da' mai asezata).  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă