Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august 31 august 2013
ingrid:
Cat se face cu metroul de la Obor la Pacii? O sa vin cu cu un microbus care ajunge pe la 8.00 in Bucuresti, oare ma incadrez in timp ?
LiaV:
--- Citat din: admin din Miercuri, 21 August 2013, 08:25 ---Asta incercam sa-ti explic in MM... ::) Ca transportul Bucuresti - Dunavat este gratuit, dar tu imi spuneai ca pe CFR nu platesti nimic si ai tren pana la Tulcea, de unde poti fi preluata...Te-am trecut pe lista acum, pe ultima suta....
--- Terminare citat ---
Mersi, Gigi. Deci am scăpat de-o grijă. Nu găsisem legătură din Bucureşti spre Tulcea, de aceea nu ştiam cum să fac.
otiliamano:
Cam 30 min se face cu metroul de la obor la Pacii. Trebuie sa schimbi la Eroilor.
wonderland:
--- Citat din: Plusar din Marți, 20 August 2013, 22:06 ---de acum de cate ori ramai blocata pe cate un versant te vei gandi la mine ! :blush:
--- Terminare citat ---
Daaaa, pe toți versanții din dulcele târg al Ieșilor :kissing:
natalya:
--- Citat din: wonderland din Luni, 19 August 2013, 21:39 ---Natalia, are rost sÄ mergi prin BucureČti? Nu te poČi conecta pe traseu? La Tulcea, de exemplu?
Sau poate ai explorat deja optiunile Či io mÄ bag ca musca-n lapte :hammer:
--- Terminare citat ---
Ar fi microbuz Iasi-Tulcea, ajunge la 18:30 in Tulcea: si Tulcea-Dunavatul de Jos 18:30-20:10, ultima cursa. Daca nu prind legatura, ce fac? Merg cu "ia-ma nene"? E cam lung drumul prin Bucuresti dar ma gandesc ca va fi placut, ne vom cunoaste in timpul calatoriei.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă