Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august 31 august 2013
danna n.:
--- Citat din: mariana04 din Marți, 20 August 2013, 16:36 ---Hei, voi cei cu vechime in SC imi puteti confirma daca este corecta informatia mea? La "Agip Pacii" nimeni nu stia nimic despre "Bon Voyage" nici in peco nici in afara lui. Am intrebat si niste soferi care erau in spatele agip-ul si care faceu curse pana la Pitesti.
Pentru drum ceva recomandari pana la Tulcea? Apa, sandwichiuri, etc..... sau se fac popasuri pentru cumparaturi?
--- Terminare citat ---
Ai nimerit foarte bine, Mariana. De acolo s-a plecat si in alte excursii, dar cei de la peco nu stiu de noi, nu e decat un punct de intalnire stabilit de Gigi astfel incat sa fie langa metrou si la iesirea din Bucuresti.
Cat despre recomandari, a scris intr-o postare mai sus mari_a foarte bine. Sa nu uiti sa pui in bagaje voia buna si *|* :dance:
wonderland:
--- Citat din: mariana04 din Marți, 20 August 2013, 16:36 ---La "Agip Pacii" nimeni nu stia nimic despre "Bon Voyage" nici in peco nici in afara lui. Am intrebat si niste soferi care erau in spatele agip-ul si care faceu curse pana la Pitesti.
--- Terminare citat ---
wow :)Indraznesc să presupun că ai avut nevoie să te asiguri că totul e ...real.
Dacă te ajută, crede-ne pe cuvânt. E real și minunat. Nu ai de ce sa-ți faci griji :kissing:
oricum am văzut că ti-a răspuns danna :), e un loc de întâlnire, microbuzul e închiriat de la o firmă.
As, mai adauga că Bon Voyage e o agentie de turism, bașca, din Sibiu, nu o firmă de transport.
--- Citat din: Plusar din Marți, 20 August 2013, 11:03 ---ahh, in Bucuresti ? ce-o fi fost in ceaiul pe care l-am baut de dimineata ? :oops:
--- Terminare citat ---
Ți-o fi scăpat niște porto, Plusar :angel:
Salut, ti-am simtit lipsa în Maramureș. Deși, n-am rămas agățată pe nici o piatra :2funny:
Plusar:
de acum de cate ori ramai blocata pe cate un versant te vei gandi la mine ! :blush:
LiaV:
Acum, gândindu-mă la cum să ajung la Tulcea, am observat că în preţ este inclus şi transportul din Bucureşti până în Dunovăţ. Cum eu am plătit integral tot, renunţ la ideea de a merge cu maşina până la tine în Sibiu, Gigi. Voi veni cu trenul până în Bucureşti. Rămâne doar să ne comunici ora şi locul de unde pleacă microbuzul.
Te rog, aşadar, să mă înscrii pe lista celor care pleacă din Bucureşti.
Mersi :)
admin:
Asta incercam sa-ti explic in MM... ::) Ca transportul Bucuresti - Dunavat este gratuit, dar tu imi spuneai ca pe CFR nu platesti nimic si ai tren pana la Tulcea, de unde poti fi preluata...Te-am trecut pe lista acum, pe ultima suta....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă