Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august 31 august 2013
wonderland:
Neee...
Te-ai gândit bine! Nu știu de ce, credeam că Bucureștiul trece oricum prin Tulcea si te conecezi acolo :whistle:
Drum bun și distracție maximă. Delta e pe lista mea de dorințe, dar, anul ăsta nu s-a mai putut :)
otiliamano:
Buna dimineata,
Am sa va dau o veste proasta pentru mine. Din pacate nu mai pot ajunge nici in Delta. Seful meu are o problema de sanatate iar la noi in aceasta perioada a lunii e un pic mai greu. Daca mai este cineva doritor ii ofer locul meu. :-[
aprilie:
Planuiam sa ajung in Delta alaturi de voi miercuri seara. Te-as fi ajutat cu mare drag si as fi luat locul oferit de tine daca as fi putut pleca de marti de la birou. In acest moment este incerta chiar si plecarea mea de miercuri...
mariana04:
--- Citat din: ingrid din Miercuri, 21 August 2013, 08:42 ---Cat se face cu metroul de la Obor la Pacii? O sa vin cu cu un microbus care ajunge pe la 8.00 in Bucuresti, oare ma incadrez in timp ?
S-ar putea, da, metroul face cam 40 de min. de la Obor la Pacii cu schimbare la Eroilor. Sa inteleg ca sosirea microbusului e la autogara Ritmului ? Daca da, a-i putea sa-i spui soferului sa te lase la Gara de Nord, asta daca are traseul pe acolo, metroul spre Pacii oricum este in directia Garii de Nord.
--- Terminare citat ---
mariana04:
Multumesc pentru informatii tuturor. Voia buna am s-o iau cu mine, n-am s-o uit promit. :dance: :crazy2: :dance: *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă