Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 27 iunie 30 iunie 2013
admin:
Luni, cand ma intorc din Tara Luanei, am sa postez lista cu participantii la aceasta actiune, in Retezat. Urmeaza sa va comunic si cum se pleaca din Bucuresti (numar microbuz, loc si ora de plecare) si eventual din Sibiu, in completare.
danna n.:
Vreau si eu in microbuzul care pleaca de la Bucuresti! Astept vesti, Gigi!
admin:
Azi la revenirea in Sibiu am fost efectiv asaltat de probleme. Maine comunic lista finala, vedem exact si pe cele de transport. De azi inscrierile sunt inchise, Samiza mi-a comunicat ca am ajuns la 28, deci ca si anul trecut intreaga capacitate si de la Pensiunea Dora si de la Ioana. Acum va fi mai simplu stiind exact cine urmeaza sa mearga. Pt rapiditate, cel mai probabil ca am sa sun pt a avea raspunsurile promt si a le putea prinde in tabel.
Sherban:
Buna seara, eu tocmai m am intors din excursia din Tara Luanei cu un singur gand, sa ma inscriu pe ultima suta de metri la cea di Retezat!! Dar vad acum ca lista e completa, din pacate ptr mine, ferice de cei care au fost mai rapizi:)
deci, rugaminte, daca exista o retragere se poate sa ma inscriu pe o lista de asteptare?! Multumeesc!
admin:
Am in acest moment lista cu participantii la aceasta excursie si am sa incep sa sun, pt a vedea cu ce urmeaza sa mearga fiecare pana la Rau de Mori.
Microbuzul care pleaca din Bucuresti are ruta: Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu - Sebes Alba - Orastie - Hateg - Santamaria Orlea. Sunt cca 450 km pe sens, deci total 900 de km. Asta inseamna ca si tarif de transport, incluzand cazarea si diurna soferului, 2600 RON. Aceasta suma se va imparti proportional, functie de locul de urcare a fiecaruia, intre cei care urmeaza sa calatoreasca cu acest mijloc de transport. N-am idee in acest moment cate persoane vor calatori cu microbuzul, oricum cred ca este mai putin decat am anticipat eu adica 160 RON/pers pt cei din Bucuresti. Va comunic odata cu lista. Incep in acest moment sa sun.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă