Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 27 iunie – 30 iunie 2013

<< < (18/18)

admin:
Am transmis tuturor participantilor, prin wetransfer, fotografiile facute de mine si tabelul cu adresele de Email. Cine nu a primit sa ma anunte pe office@singlescamp.ro.

Pt a le descarca urmariti dupa mesaj link-ul de dowload, apoi deschidetile cu winrar. 30 zile stau pe wetransfer dupa care se sterg automat.

aurel s:
Heaven on Earth ...   :coolsmiley:
... prietenii stiu de ce!  :dance:

O vara minunata ... dupa sufletul vostru!

Ana Maria:
Am trimis si eu pozele din Retezat pe email, tuturor.   :)

Am vrut sa postez cateva si aici, dar mi-am prins urechile in codurile de verificare (neinteligibile) generate de tinypic.com... uff... :o

Sa aveti o zi frumoasa foarte!  :flori:

Sherban:
Hello, multumim de transfer, eu insa nu pot descarca cu acest wetransfer. Nu mi arata in final niciun link ptr download. Ce fac gresit oare?! :)
Multumim Gigi pentru tot, pentru mine a fost o excursie minunata, Retezatu este fascinant de frumos, la fel oamenii pe care i am intalnit, pe scurt eu m am simtit excelent. Oricum muntele a ramas dator cu niste vederi panoramice de pe creasta, prin urmare trebuie sa il revad la anu'. Efortul de a ajunge sus este parte din reteta si am apreciat fiecare piatra, stanca, izvor sau mana de ajutor care m au sustinut!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă