Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 27 iunie – 30 iunie 2013

<< < (8/18) > >>

Mamica:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 30 Aprilie 2013, 11:54 ---Am fost anul trecut, a fost superb... Numai cand ma gandesc la lacul Stevia, ala din varf de munte, si la bujorii infloriti...  ::)
Vreau sa merg si anul asta, sa vad Bucura. Si fiindca merg si in Apuseni, m-as duce la Rausor cu o zi mai devreme... Ori as ramane o noapte in Sibiu... Ori... nu stiu cum sa fac... Mai e cineva care si-a propus combinatia asta? Daca aveti idei, propuneri, variante, va rog sa scrieti aici!  :)  Sau pe mail  marina_m02@yahoo.com   Multumesc.

--- Terminare citat ---

Maria, si eu merg din Apuseni direct in Retezat si merge si Mihaela din Braila. Va propun sa luam o tripla in aceeasi locatie unde vom sta in Retezat si sa vorbim cu Samiza sa faca rezervare si sa ne spuna cat avem de plata. Ok?

Mari_a:
Da, da, ok! Multumesc!  :)

murandra:
Am platit avansul si am confirmarea participarii la excursia in Retezat. Deci, ne vedem acolo :)

Sophia:

--- Citat din: paulette din Miercuri, 15 Mai 2013, 14:21 ---Buna Sophia,
Doritorii din Moldova au fost anul trecut in Retezat, si ar mai merge si anul asta daca ar putea... :). Suntem cativa membri din Iasi... nu stiu tu in ce oras locuiesti, dar sper sa ne intalnim la vreo excursie, sau chiar mai aproape, prin zona noastra.

--- Terminare citat ---

Buna Paulette,
Sper sa nu fie tardiv raspunsul meu si sa te fi inscris deja la excursia  din Retezat  . Eu sunt din Bacau  si ma bucur sa gasesc si moldoveni printre prietenii Singles camp . Abia astept sa ne cunoastem -fie acesta inceputul pentru cat mai multe excursii !

paulette:

--- Citat din: Sophia din Duminică, 26 Mai 2013, 17:53 ---Buna Paulette,
Sper sa nu fie tardiv raspunsul meu si sa te fi inscris deja la excursia  din Retezat  . Eu sunt din Bacau  si ma bucur sa gasesc si moldoveni printre prietenii Singles camp . Abia astept sa ne cunoastem -fie acesta inceputul pentru cat mai multe excursii !

--- Terminare citat ---
Nu, nu merg anul acesta in Retezat, am fost anul trecut  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă