Autor Subiect: Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013  (Citit de 71026 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Un grup chiar super! Raman cu nostalgia voastra, celor cu  care am petrecut 12 zile impreuna...Lucrez acum la transmiterea pozelor. Sunt vreo...2000. Trebuie sa aveti o conexiune buna la net pt ca folderul pe care-l urc pe wetransfer.com are 1.36 giga ...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Bine ați revenit, sănătoși și voioși, dragilor :flori:

Noi am fost cuminți pe aici  >:D. Și, ca să nu observați, am pregătir câte un covor roșu pentru fiecare  :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

mihaela1961

• Vizitator
Minunat, e tot ce pot spune la ora asta :love:
Locurile vizitate, cei din gasca, Gigi in primul rand care a stiut sa organizeze totul ca la carte, care ne-a povestit tot drumul ceva despre locurile pe unde trecem, bineinteles cu aportul sentimental specific.
Le multumesc tuturor cu care am fost.
De abia astept pozele si filmuletele facute :)
 :love: :love: :flori: :flori:

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Mai postez si eu inca o data "Zora bila" aici (desi a postat-o si Mihaela), e melodia care ne-a insotit pe Adriatica, am ascultat-o si reascultat-o, am rasfoit pozele primite de la Gigi si inca retraiesc frumoasele momente petrecute in aceasta vacanta.  :smitten: ::)
Pozele mele inca nu am apucat sa le descarc, dar urmeaza si o sa le trimit mai departe.

Tomislav Bralic - Zora bila

Si ca sa ma mai trezesc din nostalgie o sa postez si o melodie mai vesela care ne-a facut sa dansam pe scaune in microbuz. *|* *|*

(MA CHE) DOLCE VITA by VESTO CAINO - OFFICIAL VIDEO

Dupa o vacanta de neuitat care a stat sub semnul apei, eu, ca un peste veritabil ce sunt m-am simtit in elementul meu pe langa lacurile, cascadele si marea pe care le-am vazut, acum sunt ca pestele pe uscat....incerc sa ma intorc macar cu gandul.

Si cum sa nu te simti bine cand iti incepi vacanta la Szeged, intr-un SPA, te relaxezi in bazine cu jeturi de apa sau in camera cu aromoterapie?

Am continuat vacanta vizitand Plitvice...o doamne...daca nu vedeam cu ochii mei as fi zis ca toate pozele ce le-am vazut pana atunci erau prelucrate...dar totul este real, lacuri de un albastru turqoise, cascade superbe...totul e de vis.

Si mergem mai departe la Venetia...e o placere sa te plimbi prin piata San Marco, cu vaporeto pe Canal Grande, sa strabati stradutele inguste, sa admiri cladirile cu balconase mici si flori la ferestre...ce romantic  :smitten:

Urmeaza cireasa de pe tort, Croatia-Opatija....croaziera pe Adriatica a fost ceva de vis, ne-am scaldat in apa de un albastru-verzui, Marian capitanul vaporasului a acostat intr-un golfulet ....nu ne mai doream altceva decat sa ramanem acolo...eram doar noi si marea...offf...din pacate valurile prea mari ne-a impiedicat sa mai mergem inca o data.

Cu parere de rau am parasit Opatija si ne-am indreptat spre Slovenia, spre surprinderea mea e o tara foarte frumoasa, multa verdeata, paduri, munte. Pestera Postojna merita vazuta, e impresionanta, totul este bine organizat in ceea ce priveste vizitarea, nu am cuvinte sa o descriu...
Ljubljana...am fost placut impresionata...nu cred ca am vazut un oras mai vesel, la toate colturile de strada era un mic spectacol, lumea dansa, canta...am petrecut o seara frumoasa acolo plimbandu-ne pe malul raului Ljubljanca.
Ne apropiem de sfarsitul vacantei si ajungem la Lacul Bled, ai senzatia ca ai pasit intr-un loc de basm. Am urcat la castel, privind de acolo de sus ti se taie rasuflarea.....nu iti ramane decat sa stai si sa admiri peisajul.

Si cum orice inceput are si un sfarsit....ne intoarcem din nou la Szeged, ne incheiem vacanta in acelasi loc in care am inceput-o, facem o ultima baie de relaxare si plecam spre casa...ne raman amintirile frumoase.

mihaela1961

• Vizitator
 :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Bravo Adda!
Frumoasa prezentare a excursiei!

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
Bine v-am regasit! *|* Ne -am intors dintr-o vacanta frumoasa in care am fost purtati de Gigi prin locuri minunate cu peisaje care iti taiau rasuflarea. Am avut parte de munte, de mare,  de soare  -eu, se pare, mai mult decat ceilalti fiindca sunt si cea mai bronzata, de oameni veseli alaturi de care am ras - cu lacrimi  :happy: am cantat  :whistle:, am dansat pe valurile inspumate ale Adriaticii :dance:

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Gabi...adica ce vrei sa spui? eu nu sunt bronzata???  ;D ;D ;D ;) ;)

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
Ba da, esti. N-am "acaparat" tot soarele. Eu imi alocam titlul de "cea mai" bronzata. Dar, daca ma gandesc bine, cred ca trebuie sa-l "impart" cu Lumi  :-\

Offline liliana m

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Adda, frumoasa prezentare !  Imi faci deja  pofta pentru anul viitor   :)  incep lista de vacante  :dance:

mihaela1961

• Vizitator
Am primit pozele dse la Gigi, minunate!
 :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
VREAU IN ADRIATICA!!

mihaela1961

• Vizitator
Adda, frumoasa prezentare !  Imi faci deja  pofta pentru anul viitor   :)  incep lista de vacante  :dance:
Intentia e laudabila,crede-ma e minunat oriunde te-ai duce cu Singlescamp! :) :) :flori: :flori:

Offline s_cristina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
Am trimis acum pozele facute de mine. Sper ca nu am omis pe nimeni. A fost foarte frumos. Sper sa ne revedem candva. :kissing: pe toti. :flori:

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
Rasfoind pozele primite de la Gigi, si mie mi s-a facut dor de Adriatica si de voi toti.  :giggle:
Sper ca in weekend sa apuc sa descarc si pozele facute de mine si sa vi le trimit.

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
Multumesc Cristina, eu am primit pozele. Maine le voi "rasfoi". :)

Offline ludmila

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
Salutari tuturor!  :yeah:  Am primit pozele trimise, multumesc din suflet ca nu m-ati uitat!  :flori:  Eu, deja .... va duc dorul! Va multumesc tuturor si fiecaruia in parte pentru minunatele clipe petrecute impreuna!Iertare daca am"sarit calul".... uneori!. :worthy:, daca am suparat pe cineva! Ma bucur ca v-am cunoscut, sunteti minunati, a fost o onoare pentru mine sa va cunosc, sa calatoresc alaturi de voi, sa ne distram! A fost o vacanta minunata! Si asta datorita voua si datorita lui Gigi....Multumesc pe aceasta cale Gigi!  :worship: Am sa va trimit si eu poze cat de curand, va pup si va iubesc :kissing: