Mai postez si eu inca o data "Zora bila" aici (desi a postat-o si Mihaela), e melodia care ne-a insotit pe Adriatica, am ascultat-o si reascultat-o, am rasfoit pozele primite de la Gigi si inca retraiesc frumoasele momente petrecute in aceasta vacanta.

Pozele mele inca nu am apucat sa le descarc, dar urmeaza si o sa le trimit mai departe.
Si ca sa ma mai trezesc din nostalgie o sa postez si o melodie mai vesela care ne-a facut sa dansam pe scaune in microbuz.
Dupa o vacanta de neuitat care a stat sub semnul apei, eu, ca un peste veritabil ce sunt m-am simtit in elementul meu pe langa lacurile, cascadele si marea pe care le-am vazut, acum sunt ca pestele pe uscat....incerc sa ma intorc macar cu gandul.
Si cum sa nu te simti bine cand iti incepi vacanta la Szeged, intr-un SPA, te relaxezi in bazine cu jeturi de apa sau in camera cu aromoterapie?
Am continuat vacanta vizitand Plitvice...o doamne...daca nu vedeam cu ochii mei as fi zis ca toate pozele ce le-am vazut pana atunci erau prelucrate...dar totul este real, lacuri de un albastru turqoise, cascade superbe...totul e de vis.
Si mergem mai departe la Venetia...e o placere sa te plimbi prin piata San Marco, cu vaporeto pe Canal Grande, sa strabati stradutele inguste, sa admiri cladirile cu balconase mici si flori la ferestre...ce romantic

Urmeaza cireasa de pe tort, Croatia-Opatija....croaziera pe Adriatica a fost ceva de vis, ne-am scaldat in apa de un albastru-verzui, Marian capitanul vaporasului a acostat intr-un golfulet ....nu ne mai doream altceva decat sa ramanem acolo...eram doar noi si marea...offf...din pacate valurile prea mari ne-a impiedicat sa mai mergem inca o data.
Cu parere de rau am parasit Opatija si ne-am indreptat spre Slovenia, spre surprinderea mea e o tara foarte frumoasa, multa verdeata, paduri, munte. Pestera Postojna merita vazuta, e impresionanta, totul este bine organizat in ceea ce priveste vizitarea, nu am cuvinte sa o descriu...
Ljubljana...am fost placut impresionata...nu cred ca am vazut un oras mai vesel, la toate colturile de strada era un mic spectacol, lumea dansa, canta...am petrecut o seara frumoasa acolo plimbandu-ne pe malul raului Ljubljanca.
Ne apropiem de sfarsitul vacantei si ajungem la Lacul Bled, ai senzatia ca ai pasit intr-un loc de basm. Am urcat la castel, privind de acolo de sus ti se taie rasuflarea.....nu iti ramane decat sa stai si sa admiri peisajul.
Si cum orice inceput are si un sfarsit....ne intoarcem din nou la Szeged, ne incheiem vacanta in acelasi loc in care am inceput-o, facem o ultima baie de relaxare si plecam spre casa...ne raman amintirile frumoase.