Incap hainele:
inventar: 13 tricouri(unul cu maneca), 8 pantaloni(doar unul lung, majoritatea 3/4), lenjerie intima, 2 costume baie, 4 perechi incaltaminte comoda, o pereche sosete, o geaca cauciucata si captusita cu gluga, 2 tricouri pt nani,un singur prosop cam 50x25, 'smakuri' femeiesti inclusiv creme(sa nu o uitam pe cea de protectie solara), medicamente de stricta necesitate(stomac, cap), aparat foto+incarcator, sapca 'smecheroasa' pt. soare, ochelari, incarcator celular.
Bagaj:trolerul+ruxacel de pus pe umeri+borseta de pus la brau pt. bani+carte identitate(eu cu asa ceva fac toate excursiile-nu exista riscul sa-mi fure careva banii), ochelari soare+suportul lor..mai vad maine ce mai am de pus.Deocamdata nu-s 'pozitionate' in troler, dar sunt gata.Ochiometric, apreciez ca incap.
AAA..sa nu uit...VOIA BUNA..aia vine cu noi, nu 'incape in troler'...o luam in midibus si o share-uim la toata lumea

Gigi trebuie neaparat sa pregateasca ceva muzica de 'antren' pentru midibuz zic eu, ii postez acum separat.
Crezi ca am uitat ceva?