Autor Subiect: Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013  (Citit de 71045 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Am luat aminte  :thumbup: chiar aveam de gand ...

mihaela1961

• Vizitator
... si ceva haine mai groase (un pantalon lung, un pulover, o jacheta cum zicea mihaela) pentru Postojina... Cand veti intra (in viteza, cu trenuletul) de la 30 si ceva de grade afara la 8-10 grade in pestera... brrrrrrrr!

Ma simt de parca v-ati duce in vizita la mine si eu nu sunt acasa... Vacanta placuta va doresc!  :-*
Multumesc, Maria!
Si tie toate cele bune! :love:
p.s. ai fost 'mirobolanta' la Carnaval in personajul Cruella, dar in 'viata reala' nu ti se potrivste defel :(

mihaela1961

• Vizitator
Vin eu din oras, mai e o zi si nitel...si pe topic nimic.
Io cu cine votez? :sorry: :sorry: :(( :(( :(( :((

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Drum bun, dragilor. Să vă distrați, orice vreme ar fi. Nu vă faceți griji, sunt convinsă că aranjează el Gigi să fie vremea bună și să plouă doar noaptea  :)
Salut Gabi_sb, mă bucur să te ”văd”, din nou!,
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Numarul microbuzului este: B 184 NEW

mihaela1961

• Vizitator
Numarul microbuzului este: B 184 NEW
Receptionat nr. microbuz, dar ar fi indicat si nr. celular sofer care ne ia de la Bucur Obor.
Multumesc anticipat pt. informatie

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Da, se numeste Tudorache Marius. Are numarul tau de telefon Mihaela, pt a afla unde sunteti. Oricum si eu am sa fiu trezit atunci, pt ca este important ca imbarcarea sa se faca la timp. Atentie la trezire pt ca nu se poate astepta, programul de ore de condus a soferului este la limita. Prima oprire va fi la Sibiu, de 45 de minute, apoi la Arad la iesirea din tara. Deci rugaminte: sandviciuri si apa la voi, pt ca nu o sa poata opri pt masa. Asta in prima zi, apoi programul de condus este normal, cu pauze la 2 ore.

Numarul lui de telefon: 004 0751178774

mihaela1961

• Vizitator
Multumesc Gigi, intotdeauna preocupat de fiecare detaliu care trebuie pus la punct  :)
Uitasem eu, dar nr. soferului il aveam, probabil de cand am vb amandoi la telefon.
p.s. indraznesc sa intreb:de ceva muzica pe CD pt. midibus, avem sanse? :)
Desigur, eu glumeam cand spuneam de topaiala, dar pentru antren ar fi cred bine binevenita..sa zicem un soi de 'incalzire'
 *|* *|* *|* *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Da, am sa aduc si eu ceva muzica, sa vad si ce filme mai am. Este posibil si stick, nu doar CD. Soferul a spus ca are si cateva filme, dar daca aveti ceva, chiar documentare despre zonele prin care trecem ar fi perfect. Eu nu mai prea am timp de muzica si filme, mai am de pregatit si pt Sibiel cate ceva.... :-\

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
Servus wonderland,
Eu chiar sper sa ne revedem pe bune, in viitorul apropiat. Multumim pentru urari. Si eu sunt optimista in privinta vremii.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Sa nu va indoiti de vreme... ;) Sunteti cu mine.... ;) Heeeei, inca putin si ne urnim... :thumbup:
Sper ca dimineata sa nu avem intarzieri si ceva care sa ne tina pe drum. Daca totul e ok, cam pe vremea asta suntem acolo, ne pregatim de coborat la piscina!!! :dance: :yeah: *|*

Offline adda

• Hero Member
Eu am aruncat un ochi la prognoza si arata bineeee :thumbup:
Ne vedem maine la 9 in Sibiu. :dance:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Suntem dupa 5 zile de vacanta... :dance: Ne-am balacit la Aquapolis Szeged, am batut potecile Parcului National Plitvice, am vizitat apoi Venetia, Padova si Verona.  :) Un grup extraordinar, trebuie sa le multumesc pt ca ma simt ca in vacanta. Toata placerea sa insotesti si sa ghidezi in calatorie un astfel de grup.  :kissing:

Offline adda

• Hero Member
Re: Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013
« Răspuns #178 : Sâmbătă, 24 August 2013, 21:30 »
Salutare la toata lumea!!!! :kissing:

Sibiul a ajuns primul acasa, ceilalti inca sunt pe drum. Nici nu stiu daca sa ma bucur  :-\ pt ca nu-mi venea sa mai vin acasa, dar tot ce e frumos se termina repede, asa ca o sa incerc sa revin cu picioarele pe pamant  ::)

A fost frumos, foarte frumos, la ora asta inca nu sunt in stare sa scriu impresii, dar grupul a fost excelent si ne-am simtit bine.

lucian75

• Vizitator
Re: Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia
« Răspuns #179 : Sâmbătă, 24 August 2013, 22:11 »
bine ai revenit adda...da stai asa,ce s-a intamplat cu eEduard ca nu l-am mai vazut de ceva vreme pe aici...cred ca a plecat sa te caute ca striga dupa tine pe aici acum cateva zile :)