Autor Subiect: Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013  (Citit de 70246 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

CristianT

• Vizitator
Multumesc pt incredere! Sper sa fie totul cat mai aproape de perfect! Ce tine de mine stiu ca fi ok, sunt insa lucruri de care te lovesti la care nu poti gasi intotdeauna cele mai bune solutii...

Inainte de a pleca in Maramures, va transmit si locul de imbarcare de la Bucur Obor, exact cum mi-a fost transmis de transportator:

"pe partea dreapta cum se vine dinspre Calea Mosilor si se face stanga spre Stefan cel Mare, dar un pic mai in fata, nu chiar in intersectie". Va descurcati sper, pt ca a pus vad chiar intersectia. Pt a ma asigura ca s-a inteles locul de imbarcare, l-am marcat pe harta.
Va fi un Mercedes Sprinter, numarul il stiu doar cand ma intorc. Ei fac tot posibil sa finalizeze microbuzul nou, daca nu imi spuneau ne dau unul mai vechi, are...10.000 de km, deci tot nou, a facut doar doua drumuri. Dar eu il vreau pe ala nou, sunt ca aia mici cand li se promite ceva.... :)

Salut Gigi,
Poate pui o poza si cu locul de intilnire din Militari ca sa nu fie dubii.
La multi ani cu sanatate si bucurii!
Cristian.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Re: Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013
« Răspuns #151 : Sâmbătă, 10 August 2013, 08:58 »
Numaratoarea inversa 3.....2....1....si ne vedem marti  :yeah:

Io nu stiu altii cum sunt, dar de cand eram copil ma entuziasmam la fiecare plecare in vreo excursie sau tabara, din punctul asta de vedere ma simt inca un copil  ;D

mihaela1961

• Vizitator
Re: Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013
« Răspuns #152 : Sâmbătă, 10 August 2013, 14:59 »
Numaratoarea inversa 3.....2....1....si ne vedem marti  :yeah:

Io nu stiu altii cum sunt, dar de cand eram copil ma entuziasmam la fiecare plecare in vreo excursie sau tabara, din punctul asta de vedere ma simt inca un copil  ;D
Buna ziua, Adda!
Io, care tocmai ma fataiam pe chatul SC si incercam precum Xena-printesa razboinica 'sa contracarez'...una alta(ma esprim mai voalat), tocmai voiam sa 'te quote' acolo-ma refer la ultima postare si chiar sa-ti spun sa-ti 'muti bagajele' pe forumul Adriatica...
De vorbit, nu-i bai-avem vreo 12 zile sa tot sporovaim, dar...au mai ramas..bagajele si 'ultimile aranjamente florale', nu?
De abia astept sa ne vedem cu totii :flori: :flori: :flori: :flori:

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #153 : Sâmbătă, 10 August 2013, 15:10 »
Buna Mihaela,
Da...mare problema cu bagajul la mine :giggle:, cu dimensiunea nu-i bai ca ma incadrez cu trolerul meu, dar sa vezi ce dilema o sa am luni cand incep sa le asez si sa ma gandesc ce pun si ce nu pun ;D
Si eu astept sa ne vedem, pe tine te stiu de la revelion, pe restul nu-i cunosc dar o sa ne cunoastem :thumbup: :dance:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #154 : Sâmbătă, 10 August 2013, 15:37 »
Incap hainele:
inventar: 13 tricouri(unul cu maneca), 8 pantaloni(doar unul lung, majoritatea 3/4), lenjerie intima, 2 costume baie, 4 perechi incaltaminte comoda, o pereche sosete, o geaca cauciucata si captusita cu gluga, 2 tricouri pt nani,un singur prosop cam 50x25, 'smakuri' femeiesti inclusiv creme(sa nu o uitam pe cea de protectie solara), medicamente de stricta necesitate(stomac, cap), aparat foto+incarcator, sapca 'smecheroasa' pt. soare, ochelari, incarcator celular.
Bagaj:trolerul+ruxacel de pus pe umeri+borseta de pus la brau pt. bani+carte identitate(eu cu asa ceva fac toate excursiile-nu exista riscul sa-mi fure careva banii), ochelari soare+suportul lor..mai vad maine ce mai am de pus.Deocamdata nu-s 'pozitionate' in troler, dar sunt gata.Ochiometric, apreciez ca incap.
AAA..sa nu uit...VOIA BUNA..aia vine cu noi, nu 'incape in troler'...o luam in midibus si o share-uim la toata lumea :whistle: :whistle: :flori: :flori: ::) ::) :love: :love:
Gigi trebuie neaparat sa pregateasca ceva muzica de 'antren' pentru midibuz zic eu, ii postez acum separat.
Crezi ca am uitat ceva?
 *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|*

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #155 : Sâmbătă, 10 August 2013, 15:40 »
Gigi,
Nu uita pentru midibuz MUZICA !!!Serios, muzica e importanta...poate reusesti sa fie o parte din aia de la Carnaval si Revelion.
 *|* *|* *|* *|* *|* *|*

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #156 : Sâmbătă, 10 August 2013, 15:46 »
Wow...te-ai organizat bine, ce inventar pus la punct... :thumbup:
Eu inca nu am stabilit exact, dar stiu in mare cam tot ce imi iau. Sper sa nu uit ceva.
Muzica e buna pe microbuz, o sa fie distractiv asa numai sa nu ne apuce dansul  ;D

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #157 : Sâmbătă, 10 August 2013, 15:59 »
Imi aduc aminte de o excursie in Turcia facuta tot cu un midibus.Am topait pe culoar. *|* *|* *|*

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #158 : Sâmbătă, 10 August 2013, 16:07 »
Da..cred ca va trebui sa ne multumim cu topaitul pe scaun.
 Prin Europa, din cate stiu nu e voie sa stam pe culoar, se dau amenzi, chiar zicea Gigi ceva ca nu avem voie nici cu bagajele lasate pe culoar. :)

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #159 : Sâmbătă, 10 August 2013, 17:53 »
Nu stiam, da' batem din palme, cantam 'gasca mea',solutii da moment gasim!
A, sa nu uit!
Mi-am luat si pernuta pentru midibus :)

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #160 : Sâmbătă, 10 August 2013, 18:20 »
Nu stiam, da' batem din palme, cantam 'gasca mea',solutii da moment gasim!
A, sa nu uit!
Mi-am luat si pernuta pentru midibus :)

:applause:
Si eu am avut la Cheile Nerei si mi-a prins foarte bine. Dar cred ca si caraghioasa cu pernuta cand in brate, cand sub cap, cand abandonata pe scaun ;D.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #161 : Sâmbătă, 10 August 2013, 18:40 »
:applause:
Si eu am avut la Cheile Nerei si mi-a prins foarte bine. Dar cred ca si caraghioasa cu pernuta cand in brate, cand sub cap, cand abandonata pe scaun ;D.
Io stiu ca tre sa avem pernuta, altfel riscam sa-l transformam pe cel de langa noi in pernuta, nu din rea vointa, da 'ne sprijinim pe aproapele'..la bine si la greu, inclusiv cand facem nani! ::) ::)
p.s. off topic:Getuto, iesi te rog din pasa asta prosta...intotdeauna exista si jumatatea plina a paharului...nu e somajul cel mai dramatic lucru pe lumea asta...iti tin pumnii O0 O0

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #162 : Sâmbătă, 10 August 2013, 22:29 »
Eu nu am pernuta, dar nu prea dorm eu pe drum, poate doar cand calatorim noaptea, chiar si atunci foarte putin. Imi place sa vad pe unde merg. :D

mihaela1961

• Vizitator
Imi place sa vad pe unde merg. :D
M-am prins:nu-ti iei pernuta, dar ti-ai cumparat o casca de lampas(din aia care are lampa)  :smitten: :applause: :applause: :applause:

Mari_a

• Vizitator
... si ceva haine mai groase (un pantalon lung, un pulover, o jacheta cum zicea mihaela) pentru Postojina... Cand veti intra (in viteza, cu trenuletul) de la 30 si ceva de grade afara la 8-10 grade in pestera... brrrrrrrr!

Ma simt de parca v-ati duce in vizita la mine si eu nu sunt acasa... Vacanta placuta va doresc!  :-*