Iti multumesc pt urare Lili si tuturor celor care mi-au transmis in avans , un

Promit sa ma distrez...

Acum o informatie despre soferul de microbuz:
Tudorache Marius, are 004 0751 178774 Treceti-l asa in telefon, la fel si numarul meu: 004 0745106501, asa ne veti putea suna si afara din tara.
Cu transportatorul n-am fixat inca locul de plecare, am notat sugestia ta Cristi. Azi erau ocupati cu microbuzul de care va vorbeama ca l-am inchiriat, care le-a venit de la modernizat. Mai au cateva zile si se grabeau sa finalizeze cu tot ce tine de documente de transportator.
Mi-a promis ca imi trimite si cateva poze, cum le primesc le postez aici.
Azi am lucrat mult la ghidaje, si cu cat adun ceva, parca se mai cere inca ceva si tot asa am facut un teanc...in minte, listate si acum vreau sa le pun si pe suport audio. O sa parcurgem impreuna multe lucruri si asa cum va spouneam vreau sa folosesc timpul pana la destinatii pentru a va da cat mai multe informatii si detalii. Stiu ca odata coborati, o sa fiti mai putin atenti la mine si mai mult la fotografiat si la ce este in jur. De aceea tin ca explicatiile, mare parte sa vi le dau inainte, iar acolo la fata locului doar sa le punctam impreuna.
Tabelul de imbarcare, asa cum am primit informatii de la fiecare:
1 Niculina I Botosani imbarcare Bucuresti Bucur Obor
2 Mihaela P Bacau imbarcare Bucuresti Bucur Obor
3 D Mihaela Focsani imbarcare Bucuresti Bucur Obor
4 C Diana Iasi imbarcare Bucuresti Bucur Obor
5 C Luminita Suceava Bucuresti Bucur Obor
6 Lili A Targoviste Bucuresti Pacii
7 C Anisoara Braila Bucuresti Bucur Obor
8 S Cristina Ploiesti Bucuresti Bucur Obor
9 T Cristian Bucuresti Bucuresti Pacii
10 H Corina Bucuresti Bucuresti Pacii
11 G Dana Bucuresti Bucuresti ?
12 F Cristina Bucuresti Bucuresti Bucur Obor
13 Adina S Sibiu Sibiu
14 B Maria Sibiu Sibiu
15 P Gabriela Sibiu Sibiu
16 P Flaviu Cluj Sibiu
17 Gigi Cindea Sibiu Sibiu
Pacii poate fi alta varianta, astept sa discut maine cu transportatorul si va comunic. Apropo Cristi, stiu ca era vorba de Gara de Nord, nu de hotel Nord sau altceva, spuneam doar ca nu este in traseul Bucur Obor - iesire pe autostrada. Scriam in mare graba. Dupa cate stiu eu, microbuzul trece pasajul in drumul sau, ori gara ramane undeva in stanga. Nimeni nu vine la gara, asa ca nu stiu daca este cea mai buna solutie sa deviem traseul. Astept sa-mi propuneti cei care stiti Bucurestiul, un loc pe traseul Bucur Obor - iesire autostrada, luminat, sa nu fie izolat, cu posibilitate de parcaj. Apropo metroul circula la ora 5.00? Ca daca nu circula, nu are rost sa ne legam de o statie de metrou, mai bine de ceva gen autobuz sau altceva. Astept in seara asta propuneri. Deci nu este batuta in cuie Pacii, daca nu va este la indemana schimbam imediat. Ca doar mergem cu microbuzul, nu cu ....troleul...sau tramvaiul...