Autor Subiect: Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013  (Citit de 70261 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Incerc sa postez fotografiile cu microbuzul, pe care mi le-a trimis transportatorul. Este posibil ca dimensiunea mica (au fost transmise prin MMS) sa influenteze calitatea imaginii.

CristianT

• Vizitator
Pacii poate fi alta varianta, astept sa discut maine cu transportatorul si va comunic. Apropo Cristi, stiu ca era vorba de Gara de Nord, nu de hotel Nord sau altceva, spuneam doar ca nu este in traseul Bucur Obor - iesire pe autostrada. Scriam in mare graba. Dupa cate stiu microbuzul eu se trece pasajul, ori gara ramane undeva in stanga. Nimeni nu vine la gara, asa ca nu stiu daca este cea mai buna solutie sa deviem traseul. Astept sa-mi propuneti cei care stiti Bucurestiul, un loc pe traseul Bucur Obor - iesire autostrada, luminat, sa nu fie izolat, cu posibilitate de parcaj. Apropo metroul circula la ora 5.00? Ca daca nu circula, nu are rost sa ne legam de o statie de metrou, mai bine de ceva gen autobuz sau altceva. Astept in seara asta propuneri. Deci nu este batuta in cuie Pacii, daca nu va este la indemana schimbam imediat. Ca doar mergem cu microbuzul, nu cu ....troleul...sau tramvaiul... ;D
Am verificat. metroul de-abia la 5 incepe sa circule, adica pleaca de la cap de linie, deci la ora cu pricina nu conteaza apropierea de o statie de metro. Eu o sa vin cu taxiul la Pacii care e ceva mai aproape decit Oborul. Eu m-am gindit ca sunt doua puncte de intilnire ex-centrice si poate pentru unii e mai bun un loc mai central. Mai ales ca de la Obor pina in Militari se traverseaza tot orasul iar diferenta de timp pentru diverse trasee la ora aceea este data de numarul de semafoare si nu e mai mare de 5-10 minut.   Avind in vedere ca toti, inclusiv eu :surrender:, sutem OK cu punctele stabilite nu are sens sa ne zapacim oO acum cu schimbarea locului de intilnire. Pe marti la Agipul de la Pacii la 5:00. :)

CristianT

• Vizitator
Bine ai venit, Cristian,

Gigi, cel care îți poate da un răspuns oficial si documentat e în Portugalia deocamdată, așa că va trebui să ai nițică răbdare.
Dacă mă iau după ultimul newsletter, locurile sunt cam ocupate.

Nu-ți fă griji,  lista pe forum vor apărea mai aproape de data plecării, o dată cu detaliile organizatorice pentru transport, locații de cazare, destinații, program etc.

Dar poți vedea deja, pe acest topic, câteva (nu toți cei inscrisi simt nevoia să interacționeze și pe forum) dintre persoanele care vor merge și poți împărtăși cu ele orice dorești și te ajută să îți faci o idee despre partenerii de vacanță, să depășești nerăbdarea așteptării sau eventuala neliniște legată de plecarea la drum cu persoane necunoscute.

Ce pot eu să spun, după o singură excursie, e că sigur va fi o experiență frumoasă - vei vedea locurile pe care ți-ai dorit să le vezi, alături de oameni cu aceleași interes de a avea o vacanță de neuitat .  :thumbup:

Dacă ai timp și răbdare, poți să citești impresii de la acțiunile încheiate - te ajută să îți faci o impresie despre stilul și...nivelul la care se desfășoară acțiunile SC. :)
Sarutmina, imi cer mii de scuze ca nu ti-am multumit pentru ajutor la timp, dar nu m-am uitat multa vreme pe forum si de-abia acum am citit toate mesajele si am vazut raspunsul tau si al Mihaelei la mesajul meu. Presupun ca participi la excursie asa ca ne vom cunoaste acolo. Multumesc mult inca o data.
Cristian.

CristianT

• Vizitator
Salut Cristian,
Deci vom fi participanti la aceasta excursie!
Dupa cate stiam de acum o luna, locurile nu-s ocupate, dar poate intre timp s-au mai schimbat datele problemei.
Daca vrei amanunte, uitata-te la 'actiuni incheiate'-Adriatica 2012 pe forum, asta ca sa-ti faci o impresie generala.
Mai participa o prietena de a mea din Botosani-Niculina, Cory-din Bucuresti, Ludmila din Suceava..cele pe care le stiu eu.
Este a treia actiune SinglesCamp la care particip, dar prima in strainatate.Cu Gigi Candea oricum este bine oriunde ne-am duce, cel putin asta e impresia mea.Iar participantii intotdeauna au fost nemaipomeniti, drept pentru care sunt sigura ca si acum va fi la fel.
Daca vrei neaparat sa afli amanunte(cati sunt inscrisi, etc) da-i un telefon Samizei la agentie(nr. tel. e indicat pe site).
Forumul incepe sa 'se aglomereze' pe topic(asta am constatat uitandu-ma la Adriatica de anul trecut) cam cu zece zile inainte de plecare(Gigi va puneaici cu  sa ne imbracam, ce sa luam la noi, alte instructiuni).Eu am postat mai demult aici o intebare: fiind din Moldova, era bine de stiut cam care-cum sunt din Moldova pentru eventualul transport.
Tu de unde esti? :)
Oricum, va fi distractie maxima  *|*
Sarutmina Mihaela,
Imicer scuze pentru ca nu ti-am multumit la timp. Multumesc mult pentru incurajari. Nu am intrat multa vreme pe forum si acum cind se apropie plecare am citit mesajele din urma si am citit postarile tale si ale lui Wonderland. Ne vom cunoaste in excursie si mai mult ca sigur ca vom vedea multe locuri frumoase si interesante si vom petrece momente placute. Inca o data multumesc mult si te rog sa ma scuzi, :worthy:
Pe marti,
Cristian.

CristianT

• Vizitator
Bine ai venit, Cristian,
Gigi, cel care îți poate da un răspuns oficial si documentat e în Portugalia deocamdată, așa că va trebui să ai nițică răbdare.
Dacă mă iau după ultimul newsletter, locurile sunt cam ocupate.
Dacă ai timp și răbdare, poți să citești impresii de la acțiunile încheiate - te ajută să îți faci o impresie despre stilul și...nivelul la care se desfășoară acțiunile SC. :)

PS. De-abia acum cind i-am raspuns Mihaelei am vazut emoticonul acesta, potrivit situatiei:  :worthy:
O saptamina buna! Pe marti,
Cristian.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Martea viitoare pe vremea asta si Sibiul e imbarcat... :dance:

Offline kidspud

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Eu aleg s aplec de la Bucur Obor - Cristina F.  ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Ok, in momentul acesta mai avem o singura persoana care nu stiu de unde se imbarca. Dana G ti-am scris un Email.  :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Sarutmina, imi cer mii de scuze ca nu ti-am multumit pentru ajutor la timp...
 Presupun ca participi la excursie asa ca ne vom cunoaste acolo. Multumesc mult inca o data.
Cristian.

Cu plăcere, a fost un ajutor... necondiționat.  :)
M-am nimerit pe forum în acel moment. Nu particip la această excursie.
Dar îți urez, ție și tuturor din grup, un timp frumos, în locuri de vis și într-o atmosferă efervescentă.

Ceea ce îmi urez și mie, în Maramu, unde plec mâine *|*
 (vezi adda, ți-am zis că io-s cam egoistă, dar m-am mai îmbunat și vă urez cu tot sufletul, să vă întoarceți îmbogățiți, veseli și plini de energie :kissing: )
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

mihaela1961

• Vizitator
Sarutmina Mihaela,
..................
Pe marti,
Cristian.
Daca stam si ne batem in atatea politeturi care nu-si au rostul, 'dublam dimensiunea forumului', glumeam!  *|* *|*Io zic ca acuma sa ne pregatim de excursie cu tot ce trebuie, asta ca sa nu ne para rau ca am uitat ceva esential acasa.
Mi s-a mai intamplat, va povestesc cand ne intalnim  ;D ;D
Eu il cunosc pe Gigi de ceva timp si 'merg pe mana lui' 100%.
Dupa cam stiti, au existat multe excursii ratate taman din cauza ghidului, NU E CAZUL NOSTRU :flori: :flori: :flori: :flori:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Multumesc pt incredere! Sper sa fie totul cat mai aproape de perfect! Ce tine de mine stiu ca fi ok, sunt insa lucruri de care te lovesti la care nu poti gasi intotdeauna cele mai bune solutii...

Inainte de a pleca in Maramures, va transmit si locul de imbarcare de la Bucur Obor, exact cum mi-a fost transmis de transportator:

"pe partea dreapta cum se vine dinspre Calea Mosilor si se face stanga spre Stefan cel Mare, dar un pic mai in fata, nu chiar in intersectie". Va descurcati sper, pt ca a pus vad chiar intersectia. Pt a ma asigura ca s-a inteles locul de imbarcare, l-am marcat pe harta.
Va fi un Mercedes Sprinter, numarul il stiu doar cand ma intorc. Ei fac tot posibil sa finalizeze microbuzul nou, daca nu imi spuneau ne dau unul mai vechi, are...10.000 de km, deci tot nou, a facut doar doua drumuri. Dar eu il vreau pe ala nou, sunt ca aia mici cand li se promite ceva.... :)

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
Gigi,  pana ajungem in Croatia, se mai schimba prognoza, daca nu, sper sa "speriem" noi norii asa cum am facut la Cozia
Am masurat troller-ul - are dimensiunea corespunzatoare, am citit informatiile  pe care le postezi, nu mai ramane decat sa-mi fac bagajul si sunt gata de drum.
La multi ani pentru maine, sanatate si la cat mai multe actiuni marca SC!

Offline adda

• Hero Member
Vremea tine cu noi aproape de fiecare data...energia pozitiva aduce soare.  :yeah:
E chiar bine ca se mai racoreste putin, daca prindeam canicula de acum era cam naspa pt plimbat.
Mai e putin pana marti... :D

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
Corect, doar sa nu ne ploua in Croatia. Dar, pana la urma nu conteaza va fi distractie, oricum.
De abia astept sa ne intalnim

Offline adda

• Hero Member
Sper si eu sa nu ne ploua....dar eu cred ca va fi ok.
Da, si eu astept.