Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013

<< < (30/41) > >>

admin:
Multumesc pt incredere! Sper sa fie totul cat mai aproape de perfect! Ce tine de mine stiu ca fi ok, sunt insa lucruri de care te lovesti la care nu poti gasi intotdeauna cele mai bune solutii...

Inainte de a pleca in Maramures, va transmit si locul de imbarcare de la Bucur Obor, exact cum mi-a fost transmis de transportator:

"pe partea dreapta cum se vine dinspre Calea Mosilor si se face stanga spre Stefan cel Mare, dar un pic mai in fata, nu chiar in intersectie". Va descurcati sper, pt ca a pus vad chiar intersectia. Pt a ma asigura ca s-a inteles locul de imbarcare, l-am marcat pe harta.
Va fi un Mercedes Sprinter, numarul il stiu doar cand ma intorc. Ei fac tot posibil sa finalizeze microbuzul nou, daca nu imi spuneau ne dau unul mai vechi, are...10.000 de km, deci tot nou, a facut doar doua drumuri. Dar eu il vreau pe ala nou, sunt ca aia mici cand li se promite ceva.... :)

Gabi sb:
Gigi,  pana ajungem in Croatia, se mai schimba prognoza, daca nu, sper sa "speriem" noi norii asa cum am facut la Cozia
Am masurat troller-ul - are dimensiunea corespunzatoare, am citit informatiile  pe care le postezi, nu mai ramane decat sa-mi fac bagajul si sunt gata de drum.
La multi ani pentru maine, sanatate si la cat mai multe actiuni marca SC!

adda:
Vremea tine cu noi aproape de fiecare data...energia pozitiva aduce soare.  :yeah:
E chiar bine ca se mai racoreste putin, daca prindeam canicula de acum era cam naspa pt plimbat.
Mai e putin pana marti... :D

Gabi sb:
Corect, doar sa nu ne ploua in Croatia. Dar, pana la urma nu conteaza va fi distractie, oricum.
De abia astept sa ne intalnim

adda:
Sper si eu sa nu ne ploua....dar eu cred ca va fi ok.
Da, si eu astept.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă