Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013

<< < (29/41) > >>

adda:
Martea viitoare pe vremea asta si Sibiul e imbarcat... :dance:

kidspud:
Eu aleg s aplec de la Bucur Obor - Cristina F.  ;)

admin:
Ok, in momentul acesta mai avem o singura persoana care nu stiu de unde se imbarca. Dana G ti-am scris un Email.  :)

wonderland:

--- Citat din: CristianT din Marți, 06 August 2013, 08:54 ---Sarutmina, imi cer mii de scuze ca nu ti-am multumit pentru ajutor la timp...
 Presupun ca participi la excursie asa ca ne vom cunoaste acolo. Multumesc mult inca o data.
Cristian.

--- Terminare citat ---

Cu plăcere, a fost un ajutor... necondiționat.  :)
M-am nimerit pe forum în acel moment. Nu particip la această excursie.
Dar îți urez, ție și tuturor din grup, un timp frumos, în locuri de vis și într-o atmosferă efervescentă.

Ceea ce îmi urez și mie, în Maramu, unde plec mâine *|*
 (vezi adda, ți-am zis că io-s cam egoistă, dar m-am mai îmbunat și vă urez cu tot sufletul, să vă întoarceți îmbogățiți, veseli și plini de energie :kissing: )

mihaela1961:

--- Citat din: CristianT din Marți, 06 August 2013, 09:01 ---Sarutmina Mihaela,
..................
Pe marti,
Cristian.

--- Terminare citat ---
Daca stam si ne batem in atatea politeturi care nu-si au rostul, 'dublam dimensiunea forumului', glumeam!  *|* *|*Io zic ca acuma sa ne pregatim de excursie cu tot ce trebuie, asta ca sa nu ne para rau ca am uitat ceva esential acasa.
Mi s-a mai intamplat, va povestesc cand ne intalnim  ;D ;D
Eu il cunosc pe Gigi de ceva timp si 'merg pe mana lui' 100%.
Dupa cam stiti, au existat multe excursii ratate taman din cauza ghidului, NU E CAZUL NOSTRU :flori: :flori: :flori: :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă