Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Adriatica (circuit si plaja) Slovenia Croatia Italia 13 24 august 2013
CristianT:
--- Citat din: admin din Miercuri, 07 August 2013, 08:53 ---Multumesc pt incredere! Sper sa fie totul cat mai aproape de perfect! Ce tine de mine stiu ca fi ok, sunt insa lucruri de care te lovesti la care nu poti gasi intotdeauna cele mai bune solutii...
Inainte de a pleca in Maramures, va transmit si locul de imbarcare de la Bucur Obor, exact cum mi-a fost transmis de transportator:
"pe partea dreapta cum se vine dinspre Calea Mosilor si se face stanga spre Stefan cel Mare, dar un pic mai in fata, nu chiar in intersectie". Va descurcati sper, pt ca a pus vad chiar intersectia. Pt a ma asigura ca s-a inteles locul de imbarcare, l-am marcat pe harta.
Va fi un Mercedes Sprinter, numarul il stiu doar cand ma intorc. Ei fac tot posibil sa finalizeze microbuzul nou, daca nu imi spuneau ne dau unul mai vechi, are...10.000 de km, deci tot nou, a facut doar doua drumuri. Dar eu il vreau pe ala nou, sunt ca aia mici cand li se promite ceva.... :)
--- Terminare citat ---
Salut Gigi,
Poate pui o poza si cu locul de intilnire din Militari ca sa nu fie dubii.
La multi ani cu sanatate si bucurii!
Cristian.
adda:
Numaratoarea inversa 3.....2....1....si ne vedem marti :yeah:
Io nu stiu altii cum sunt, dar de cand eram copil ma entuziasmam la fiecare plecare in vreo excursie sau tabara, din punctul asta de vedere ma simt inca un copil ;D
mihaela1961:
--- Citat din: adda din Sâmbătă, 10 August 2013, 08:58 ---Numaratoarea inversa 3.....2....1....si ne vedem marti :yeah:
Io nu stiu altii cum sunt, dar de cand eram copil ma entuziasmam la fiecare plecare in vreo excursie sau tabara, din punctul asta de vedere ma simt inca un copil ;D
--- Terminare citat ---
Buna ziua, Adda!
Io, care tocmai ma fataiam pe chatul SC si incercam precum Xena-printesa razboinica 'sa contracarez'...una alta(ma esprim mai voalat), tocmai voiam sa 'te quote' acolo-ma refer la ultima postare si chiar sa-ti spun sa-ti 'muti bagajele' pe forumul Adriatica...
De vorbit, nu-i bai-avem vreo 12 zile sa tot sporovaim, dar...au mai ramas..bagajele si 'ultimile aranjamente florale', nu?
De abia astept sa ne vedem cu totii :flori: :flori: :flori: :flori:
adda:
Buna Mihaela,
Da...mare problema cu bagajul la mine :giggle:, cu dimensiunea nu-i bai ca ma incadrez cu trolerul meu, dar sa vezi ce dilema o sa am luni cand incep sa le asez si sa ma gandesc ce pun si ce nu pun ;D
Si eu astept sa ne vedem, pe tine te stiu de la revelion, pe restul nu-i cunosc dar o sa ne cunoastem :thumbup: :dance:
mihaela1961:
Incap hainele:
inventar: 13 tricouri(unul cu maneca), 8 pantaloni(doar unul lung, majoritatea 3/4), lenjerie intima, 2 costume baie, 4 perechi incaltaminte comoda, o pereche sosete, o geaca cauciucata si captusita cu gluga, 2 tricouri pt nani,un singur prosop cam 50x25, 'smakuri' femeiesti inclusiv creme(sa nu o uitam pe cea de protectie solara), medicamente de stricta necesitate(stomac, cap), aparat foto+incarcator, sapca 'smecheroasa' pt. soare, ochelari, incarcator celular.
Bagaj:trolerul+ruxacel de pus pe umeri+borseta de pus la brau pt. bani+carte identitate(eu cu asa ceva fac toate excursiile-nu exista riscul sa-mi fure careva banii), ochelari soare+suportul lor..mai vad maine ce mai am de pus.Deocamdata nu-s 'pozitionate' in troler, dar sunt gata.Ochiometric, apreciez ca incap.
AAA..sa nu uit...VOIA BUNA..aia vine cu noi, nu 'incape in troler'...o luam in midibus si o share-uim la toata lumea :whistle: :whistle: :flori: :flori: ::) ::) :love: :love:
Gigi trebuie neaparat sa pregateasca ceva muzica de 'antren' pentru midibuz zic eu, ii postez acum separat.
Crezi ca am uitat ceva?
*|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă