Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013
nickescool:
Uite asa sau construit mall urile si zgaraie norii din Dubai cu mina de lucru ieftina si putin pretentioasa,,,Chicken Tadoori este foarte faimos prin fast foodurile indiene ca sa revin la mincaruri asiatice si este chiar foarte gustos :) da mie imi place cum mananca ei cu minutele :)))
admin:
A mai ramas doar aceasta actiune...sa vorbim despre ea...
Asa cum va spuneam, o sa fie o actiune cu tenta fun. O sa vina Ionut, bucatarul nostru de la Sibiel si o sa gatim ceva special pentru masele de pranz si cina de sambata. Impreuna, noi pe post de ajutoare....Vad ca Nicu pregateste si el ceva deosebit asa ca ...ne suflecam manecile....Vineri seara o sa fie un barbeque, cu participarea ...baietilor.
O sa aduc muzica pentru party-urile de vineri si sambata seara, asa pt a fi antrenati de... Revelion... :dance: *|*
Grupul nu o sa depaseasca 20 de persoane, am limitat numarul pentru a intimiza un pic actiunea, vreau sa dau prilejul celor noi sa ne cunoasca pana la sfarsit pe toti. Partea de gatit limiteaza si ea intr-un fel numarul de participanti, asa ca ne vom opri cu inscrieriele pe la 20...
Acum sunt acasa, zilnic pe forum, asa ca vom putea schimba tot felul de idei si pareri...
iuliana leonte:
Mai mult ca sigur vin si eu.
nickescool:
--- Citat din: admin din Luni, 14 Octombrie 2013, 10:17 ---A mai ramas doar aceasta actiune...sa vorbim despre ea...
Asa cum va spuneam, o sa fie o actiune cu tenta fun. O sa vina Ionut, bucatarul nostru de la Sibiel si o sa gatim ceva special pentru masele de pranz si cina de sambata. Impreuna, noi pe post de ajutoare....Vad ca Nicu pregateste si el ceva deosebit asa ca ...ne suflecam manecile....Vineri seara o sa fie un barbeque, cu participarea ...baietilor.
O sa aduc muzica pentru party-urile de vineri si sambata seara, asa pt a fi antrenati de... Revelion... :dance: *|*
Grupul nu o sa depaseasca 20 de persoane, am limitat numarul pentru a intimiza un pic actiunea, vreau sa dau prilejul celor noi sa ne cunoasca pana la sfarsit pe toti. Partea de gatit limiteaza si ea intr-un fel numarul de participanti, asa ca ne vom opri cu inscrieriele pe la 20...
Acum sunt acasa, zilnic pe forum, asa ca vom putea schimba tot felul de idei si pareri...
Eu in cateva zile o sa dau avansul,,,,dar sa vedem ce mincaruri din bucataria altor popoare care mi sunt si colegi mi am amintit :bors ucrainean si clatite rusesti cu carne( ,,pelimeni"), sunt delicioase, va asigur :) .
--- Terminare citat ---
noiembrie:
Pasi pe carari de toamna, la Bran
Copaci cu brate dezgolite...acceptand, covor de frunze cazute, din care culoarea dispare odata cu seva...fasait,troznet de chemare pierduta...vant, nori amestecandu-se.
O raza de soare mangaie cu dragoste un obraz de copil alergand printre garduri...viata...
In spate, cu mantia-i de gheata, vesnic de straja,e muntele...
In vatra lemnul trozneste cu zgomot, flacara joaca in minunate culori, e zumzet, un acord de chitara, glasuri de oameni...cateva versuri, oare, ale carui poet pierdut
odata cu copilaria noastra...!
Miroase bine, cat de bine, asa cum gatea odata bunica !
Mi-e foame, atat de real,poate mi-e dor...!
Da, suntem noi, la Bran !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă