Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013
admin:
Multumesc Nicu, astept atunci sa ne revedem. Cu drag. Si cu loc in stomac, pt ceea ce ne propui...Pana atunci, vant la pupa!
Mari_a:
Azi, pe net, am dat peste... Branul la 1900! :)
nickescool:
--- Citat din: nickescool din Luni, 07 Octombrie 2013, 13:11 ---Ok Gigi ,o sa incerc sa invat sa gatesc ceva spicy(in stil indian),sau gatit cu Ghee(unt din lapte batut ca la tara-in stil pakistanez) sau baboi(porc) in stil asiatic(filipinez) :))))),,,,,ms de raspuns.Chiar este frumos ce faci tu aici .
Am uitat de bucataria araba,etiopiana sau poloneza,,,nu mai am colegi din alte natii, :) .Traiasca UN.
--- Terminare citat ---
Sunteti pregatiti sa mincam in stil indian,cu miinile si asezati turceste? :)) Asta ca sa respectam traditia pina la capat :).
Tatiana:
as fi venit si eu cu drag dar sunt plecata din tara tocmai atunci... sunt sigura ca va fii o actiun extra reusita (ca toate actiunile SC) cu Gigi in frunte. :) astept cun interes sa vad pozele! :)
ccuraj la inscriere celor noi si multa distractie tuturor!
(nu uitati colebilul acasa ;D)
Onix:
Mi-ar fi placut sa vin, dar eu sunt libera doar in weekend, asa ca astept ofertele viitoare. :-[
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă