Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013

<< < (5/34) > >>

admin:
Batai tot. de pe un picior pe altul...in asteptarea vestii ca sunt bunic...Mai scriu, mai dau cate un telefon, mai ma gandesc la cate ceva...

Se apropie si Branul, sunt in jur de 22 de inscrisi, din care au achitat imi spunea Samiza, vreo 12 persoane.

Am ales alta locatie fata de acum 2 ani, am vrut sa fim toti impreuna, atunci eram in doua corpuri diferite. Locatia pe care am gasit-o si inchiriat-o este foarte potrivita: are un cadru exceptional, ofera multa intimitate, are camere doar camere twin, un lining foarte mare in care putem petrece dar si socializa si o...bucatarie bine dotata. Asa ca putem sa facem si partea de cooking camp in conditii f. bune.

Locatia se numeste:
Pensiunea Bran Panoramic
comuna Bran, sat Predeluț, Str Muscelului, Nr. 12
GPS: N 45.5312800  E 25.3570000

Avem 7 twin + 2 apartamente, deci capacitatea maxima este de 18 persoane

O sa inchiriem un microbuz Bucuresti - Bran si retur, plus ca o sa vin si eu din partea dinspre Sibiu, putand sa mai iau pe cei din zona...

Inchid, pt ca am primit vestea: sunt bunic!!!!!!!!!!!!!

codruta:
Asta da VESTE!!!!!
Felicitari! Sa va traiasca, sa fie sanatosi, si bebe, si parintii...si sa va bucurati de tot ce veti trai de acum incolo!
 :dance: *|*

nickescool:
Felicitari! Sa va traiasca nepotelul,vin si eu la Bran dar nu am internet bankingul la mine si platesc mai greu,,,incerc azi ,maine,,,,,

eugenia_s:
Felicitaaaari !
Sa traiasca micutul, sa fie sanatos si norocos !

L

Sherban:
Ce frumos! Felicitari Sa va traiasca, sa fie noroc si sanatos!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă