Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013
admin:
Sa continui cu pozele:
Drumetia pe Magura:
gasescu:
:) Se pare mi-am mai gasit o familie am ajuns sa va cunosc chiar si dupa bijuterii. Neasteptat dupa 2 zile si atatea persoane......
Pe curand!
codruta:
Buna dimineata!
Nicu, multumesc, te pup!
Ideea cu gulasul gatit la 2 Mai mi se pare super! Vom da navala peste tine! Numai ca o sa viram, va fi vara, trebuie ceva mai de sezon, sau ceva si de sezon. De idei nu ducem lipsa, slava domnului! Un singur lucru, poate, mi-a lisit la Bran. Sunt o mancacioasa, asa ca trebuia sa facem si ceva dulce....mmmmm, cum ar fi mirosit a scortisoara, de la o placinta cu dovleac.... :dance:
Marius, da, intr-adevar, ne-am mai gasit, ne-am mai facut o familie! Bun spirit de observatie ai, si clar, fetele au fost la inaltime, daca si asa le revezi mental.... :giggle: ;D
Eu, ieri, inca am fost la Bran, sincer va spun.
Abia azi incep sa ma dezmeticesc. Mi-am facut si cont de facebook acum, inca nu ma descurc cum trebuie pe acolo, dar la Singles Camp evident ca am dat buzna. Va astept cu drag si acolo.
Va imbratisez pe toti, va mai pup inca o data, si vorbim!
:flori:
codruta:
Ah, sa nu uit: draga Admin, am lipsit din bucatarie exact la momentul Orezul cu struguri si alune.
Daca te rog muuuult, poti sa pui sau sa ne trimiti reteta? As ramane recunoscatoare, si te-as pupa pe amandoi obrajii de trei ori, iaca asa. ;D ;D ;D ;D ;D
stefic:
rugaminte mare celor care au mai facut poze, in afara de gigi, va rog sa trimiteti la lista de email-uri, ca vreau si eu.
pana la 2 mai pe 2 mai codruta, vedem un sf nicolae, cred, nu? cu sau fara ceaun.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă