Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013
admin:
Ma uit pe geam si nu-mi vine sa cred ca doar acum cateva zile stateam in stratul gros si cald de frunze...
Muntii sunt ninsi pana la poale, la Balea zapada este de o jumatate de metru...Cum se schimba timpul...in urma noastra! :)
stefic:
a inceput sa ninga si la bucuresti si e un frig de-ti ingheata mintea in loc.
niste frunze trebuia sa luam de la bran, in ceaun, sa ne tina de cald acum.
admin:
Am postat si pe Fb, o fac si aici, prea imi plac mie ferestrele...Am ajuns chiar sa pictez una... :)
Uitandu-te prin ele, parca pasesti in alte lumi..
nickescool:
Wow!
Mari_a:
Da, da, frumoase poze! :)
A fost frumos! Desi plecasem din Bucuresti pe o vreme bacoviana, ultimul weekend al toamnei a fost minunat! Inca de pe Valea Prahovei se vedea ca dincolo de munti e soare
S-a scris aici despre bunataturi - multumiri lui Ilie! - despre manutele harnicute (eu am gatit un minunat ceai! :D ), despre drumetia pe Magura - care mi-a placut mult, se vedea foarte frumos de sus - pana depaaarte in zare
Totul la superlativ! Muzica, dans, voie buna, "plaja" pe terasa sub soarele cald al toamnei, povesti la gura semineului, ping pong, mimă etc. etc., a facut care ce i-a placut! Iuliana a fost la inaltime, ca de obicei! :thumbup: :kissing:
Sper sa ne revedem cat mai curand! :)
--- Citat din: admin din Marți, 26 Noiembrie 2013, 16:20 ---Ma uit pe geam si nu-mi vine sa cred ca doar acum cateva zile stateam in stratul gros si cald de frunze...
--- Terminare citat ---
... uite-asa: ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă