Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013
nickescool:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013, 05:52 ---nikes, dacă nu și nu, puneți microbuzul în tuci :giggle:
--- Terminare citat ---
Ms de idee ,chiar a incaput :).
cristin:
Da, da...oameni deosebiti, prieteni de calitate si amintiri superbe. :applause: ;) Sper ca aceste prietenii sa aiba o viata cat mai lunga..... Si eu mai vreau... *|*
stefic:
Cred ca intrebarea care se pune este daca a ajuns ceanul cu bine acasa. Vad ca nickescool e ok. Nu l-a lasat Dorina in drum, sa inteleg. Ar fi fain sa faci gulasul ala si sa ne trimiti poze.
Va pup pe toti si ma bucur ca v-am intalnit! *|*
Pui cu humus bi tahini a fost f f f bun. multumim ilie! :thumbup:
nickescool:
--- Citat din: stefic din Luni, 25 Noiembrie 2013, 18:39 ---Cred ca intrebarea care se pune este daca a ajuns ceanul cu bine acasa. Vad ca nickescool e ok. Nu l-a lasat Dorina in drum, sa inteleg. Ar fi fain sa faci gulasul ala si sa ne trimiti poze.
--- Terminare citat ---
Ceaunul e acasa ,eu la fel,lui Dorina ii multumesc ca m a trecut podul de la Agigea :),nu o sa va trimit foto, eventual va invit sa l gatim impreuna la vara,functie de timp liber.
admin:
Promiteam niste poze si pe-aici...dar azi am avut o zi infernala... :( Email dupa Email... :o am raspuns pana am zis gata! - mai lasam si pe maine! :-\ Asa ca dimineata trebuie intai sa o iau cu raspunsurile la cererile de oferte si apoi cu...gandurile bune! :)
Sper ca ati reusit sa descarcati pozele si filmuletele, erau vreo 1.5 G, asa ca dureaza un pic...
Ce am selectionat? Cateva instantanee, evident fara personajele principale...Cam sarace scenele fara noi, dar asta e regula... :) Pai sa incep sa postez...cu mancarea, sper sa nu va faca pofta...banuiesc ca la ora asta deja toata lumea e satula...
Carnatii fierti in zeama de varza...
Incepea prepararea, ia uitati cate manute harnice! ;D
Si rezultatul...
La foc...!!!
Si gata de mancare! :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă