Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 7 11 august 2013
ella_cj:
Admin, pentru urcatul din Dej sti cumva unde va opri microbuzul?
Incerc acum sa gasesc cea mai buna solutie sa ajung din Cluj in Dej la ora potrivita. Multumesc.
monica.deaconeasa:
--- Citat din: monica.deaconeasa din Joi, 01 August 2013, 21:25 ---am vorbit cu cineva. sa vedem daca isi poate lua concediu. voi reveni
--- Terminare citat ---
din pacate, persoana nu a putut lua concediu, asa din scurt
admin:
Ella, acum ca ne-am inteles telefonic, urmeaza sa ne vedem la Floresti. Mai sunt doua persoane de la care n-am vesti in ceea ce priveste deplasarea pana la Surdesti. Am sa incerc sa le contactez azi, asa cum spuneam pe un alt topic, este ultima zi dedicata partii de pregatire a excursiei din Maramures. Urmatoarele doua zile o sa le folosesc pentru ghidajul si ultimele amanunte pt vacanta din Adriatica, o actiune care incepe imediat dupa Maramures. Am doar o zi la dispozitie pt pregatiri...
zambila:
Admin,ce bucurie sa vad ca ne-ai "imbogatit" programul cu Izvorul Albastru al Izei si Sapanta Peri,mai ales ca pentru mine o zi intreaga de trandaveala e mai mult decat pot duce.Aici nu stiu altii ce gandesc,da' eu am un dor de duca si-un mancarici la talpi...Sculatul dis de dimineata pentru Mocanita e cam :((,insa imi doresc asa mult sa vad Valea Vaserului ca sigur ma voi trezi de-a binelea in trenulet.Asadar si prin urmare :giggle: :thumbup:
liliana m:
imi place ce ai mai adaugat in program, decat sa... lenevim pe langa pensiune , mai bine umblam prin munti si vai, sa vedem ce-nu-am-vazut
iar ideea cu duminica dimineata la biserica, astfel incat sa vedem si portul traditional, e suuuuper !
si Memorialul durerii ma intereseaza, chiar daca e o parte mai trista a istoriei recente, e bine sa o stim...
ne revedem cu zambete si voie buna CURAND ! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă