Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 7 11 august 2013
wonderland:
--- Citat din: zambila din Duminică, 04 August 2013, 19:28 ---Aici nu stiu altii ce gandesc,da' eu am un dor de duca si-un mancarici la talpi...
--- Terminare citat ---
Me, too... :giggle:
Alexandru Andries - Cantec De Drum Bun
wonderland:
--- Citat din: admin din Vineri, 02 August 2013, 20:31 ---- Nu stiu fiecare cum si-a planuit intoarcerea, dar ne adaptam acolo, astfel incat sa ajunga toata lumea acasa cu bine... :)
--- Terminare citat ---
Dincolo de nerăbdarea si bucuria...anticipată, ihmm, mă tem că va fi nevoie să accept un ...plan de intoarcere cu renunțare la orice se va mai întâmpla duminică. Pana acum, e clar - de intors am, în jur de 9 din Baia Sprie (10 km de Șurdești), sau la 11 din Sighetul Marmatiei, sau la 13 din Borșa :(((((((
Mai vedem.
Pna atunci - am furnici pe toată talpa *|*
wonderland:
Am visat, sau a dispărut postarea ta, admin, cu detalii ora și loc pentru îmbarcare în Dej? Parcă a :whistle:m văzut ceva cu 15.30, la Gara Cfr?
Știu că sunt cam nehotărâtă, dar mi-au mai spus, unii, alții că, totuși ar fi o alegere mai bună pentru mine. Distantele sunt comparabile,scap de stresul celor 10 km cu ia-mă nene, ajung cu cel putin două ore mai devreme, o dată cu toată lumea...
admin:
Nu ai visat Wonderland :) doar ca intelegandu-ma telefonic cu Daniela, am schimbat ceva, astfel incat sa imbarcam trei oameni de pe traseu. Asa ca traseul va arata astfel:
Bucuresti (plecare ora 7.00 imbarcare 10 pers) - Pitesti - Valcea - Sibiu (imbarcare o persoana ora 11.15) - Alba Iulia - Floresti Cluj (cu intrare pe autostrada inainte de Turda - imbarcare 2 persoane - aproximativ ora 14.30) - Dej (16.00) - Surdesti (18.30)
Avem de facut total 633 km.
Fiecare dintre voi stie acum de unde urca, aveti toti informatiile necesare. Rugamintea este sa nu intarziati la imbarcare, pt ca am ajunge cam tarziu acolo. Sa va luati sandviciuri, apa, nu se opreste decat pt alimentare, dezmortire si toaleta.
zambila:
Cum ai gasit tu,Wonderland,cantecelul potrivit la momentul potrivit. N-am eu inca gauri in talpile de la bocanci,dar cu cate trasee ne propune Gigi,ceva sanse ar fi...Poimaine la ora asta, :dance: Drum bun si tie...poate te lipesti de noi la Dej!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă