Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Hai-da-hai la Maramu’! Excursie in Maramures 7 – 11 august 2013

<< < (18/25) > >>

wonderland:
Eu n-am nicio îndoială cu ziua de munte. Mi-am tăiat unghiuțele, deja, bocancii mei zâmbesc încrezători și liniștiți.
Eu îmi fac griji de ziua cu Mocănița, că dacă rămâne pentru ultima zi, eu trebuie să mă gândesc la o noapte în plus de cazare :))))

Dar, apropo de bocanci, e nevoie de ei doar pe Creasta Cocoșului, admin,? Adică e nevoie si de o alternativă la ei - tenisi, adidasi, altceva decât săndăluțe, fie ele și de drumeție?

Dar, admin, cu tine și dorințele nespuse prind viață.  :kissing: *|* :worthy: :worthy: :worthy:
Dacă ai ști cât m-am foit și m-am uitat să văd dacă Izvorul Albastru al Izei nu poate fi inclus în programul grupului, sau să văd cum fac să ajung de capul meu în ziua de free day...
Dacă mai găsim pe acolo pe cineva să ne lase să îmbrăcăm și noi vreun costum din ăla frumos de-al lor, mă voi întoarce fericită di tăt :)

Voi vedea cum și pe unde mă întorc. Sigur e că vin pregătită să mă bucur de fiecare minuțel, cu dor de veselie și de mare chef *|* *|* *|*

admin:
In afara de Creasta Cocosului, vom mai avea Cascada Cailor dar unde este o plimbare si inca nu m-am dumirit daca pe drumul forestier care duce la Izvorul Izei se poate merge cu microbuzul sau o luam pe jos...Dar oricum nu pare nimic greu, e doar un drum...     Ca incaltari recomand ceva sport, nu sandale...                                                  Ma bucur  Wonderland ca iti pot indeplini...o dorinta. :)

wonderland:
 :kissing:

Da, am citit mai atent cum ai configurat programul, inclusiv pentru ultima zi. Cum te gândești tu la toate.
E clar că ceea ce pentru unii e opțional la tine e...la pachet, asumat până în moleculă.

:offtopic: și apropo de trasul de urechi în jos :flori:

LiaV:
M-am îngrozit când am văzut ora la care trebuie să ne trezim, dar nu am găsit alt drum spre Vişeu de sus decât prin Sighetu Marmaţiei. Deci sunt cca 115 km de parcurs.  :( Însă, văd că vom traversa zone frumoase, cu munţi. Aşa că peisajul superb îmi va obloji necăjeala.

În rest, nu te cred, Gigi. Am învăţat în Apuseni ce înseamnă un traseu lin ;) ...aşa că-mi iau bocancii.

Să ne revedem cu bine!

admin:
Bocancii evident ca trebuie luati! Sa nu se inteleaga altceva. Pt Creasta Cocosului cel putin. Si poate chiar la Borsa. Raspunsul pe care l-am dat lui wonderland viza celelalte zile de vizitare. Acolo era discutia sandale sau adidasi. Si recomand ca intotdeauna, pantof sport. Sandaua este buna pt distante scurte, drum drept. Cand vizitezi ceva esti permanent cu ochii in jur si pe sus. Foarte putin privesti la picioare, unde urmeaza sa calci. Si cum sandalele nu tin cat de cat piciorul fix, orice denivelare poate sa fie sursa unei entorse. De care eu ma tem mult in vacante...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă