Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Hai-da-hai la Maramu’! Excursie in Maramures 7 – 11 august 2013

<< < (3/25) > >>

admin:
Deci anul viitor Lia, cel putin 3 varfuri de peste 2500 m, nu-i asa?  ;) Daca tu "bagi" bicicleta, sa stii ca si eu dau jos in continuare kilograme si ma antrenez cu gandul la Ampato, Sabancaya, Huallca Huallca... Poate cine stie, o sa reusesc acum la 50 de ani, ceea ce am visat cand aveam vreo 20...Asta e viata, nu stii nici o data cand apar provocarile. Si poate 2-3 zile din programul de Peru o sa fie in munti. Sunt unii dintre cei mai frumosi din lume, oricum o sa-i traversam si daca grupul este pregatit poate facem si o ascensiune... :yeah:

IuliaT:
suna sublim...Peru....here we come   :yeah:

wonderland:
 :hammer: uffff, locurile astea așezate unde stă harta în cui...

Este o firmă care face curse Iasi - Satu Mare - pe  traseul Borșa - Vișeu de Sus - Sighetul Marmatiei - Baia Mare - Satu Mare - dar nu au știut să-mi spună dacă trec prin Surdești  :tickedoff:
Se pare că nu, după cum m-am uitat eu pe hartă.

Așa că întreb și io, admin - dacă ajung, cu această cursă, în Baia Mare la 18.00 - oare mă sincronizez cu cei care vin cu transport asigurat din Sibiu?

Sau, dacă primesc și alte sugestii.... :kissing:

admin:
Wonderland, eu plec la 9.00 din Sibiu, trebuie sa ajung la Surdesti inainte de sosirea celorlalti, pentru a organiza partea de check in. Eu apreciez ca ajung in jur de de 15.00 in zona Baia Mare, deci un pic defazat ca timp fata de microbuzul tau. Dar de la Baia Mare la Surdesti cu siguranta sunt mijloace de transport publice. Stiu pentru ca tin minte, Costi din Timisoara a venit cu microbuzul pana acolo, in fata pensiunii. Este o sosea circulata si am vazut autobuze si microbuze prin fata.

admin:
Am incercat acum sa prind pe cineva la pensiune, sa-mi dea ei niste detalii, dar nu-mi raspunde nimeni. Mai incerc si cum aflu ceva, postez aici.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă