Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 7 11 august 2013
LiaV:
--- Citat din: admin din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 12:06 ---Pt Maramures conditia fizica este necesara pt traseul de Creasta Cocosului, evaluat de participantii de anul acesta ca usor. NDeci fara pronleme LiaV! :applause:
--- Terminare citat ---
M-am inscris!
Imi doream atat de mult sa vad zona aceea! Multumesc pt tot!
admin:
Ne vedem la Maramu' dar mai intai la Revelion, Lia! Avem de lucru acolo sa :yeah: sa :dance: si sa *|*
wonderland:
Simt o chemare irezistibilă dinspre Maramureș, cu mocăniță cu tot :thumbup:, dar am o întrebare.
Rezervările care se fac acum implică și plata în perioada imediat următoare?
admin:
Nu, nu este neaparata nevoie. In acest moment am nevoie sa stiu cate persoane merg, pt a stii ce mijloc de transport sa iau si daca raman pe locatia de anul trecut. Mie mi-a placut grozav de tare la Amethist si as vrea sa o pastrez, pt ca mancarea este excelenta, pozitia la fel, oamenii sunt super de treaba si seara ne putem lungi cu muzica afara pana tarziu...
Cu mocanita astept si eu sa ajung din nou. Primul an am fost un pic stresat ca trebuia sa cobor mai repede pt a ajunge cu cineva la gara, dar anul trecut a fost super..am cantat pana acolo incontinu. Unde esti Reeeeeeeli? Parca in Spania ne intalnim nu-i asa? Pana atunci sa inveti Espagna Cani, melodia mea preferata. Iar cei care vin in Maramures :whistle:Ghezasu' mere pe sine, ghezasu' mere pe sine, eu pe... :whistle:
LiaV:
Bun, si aici m-am inscris. Daca vreti, pot plati de pe-acum.
Si tot uitandu-ma la ce pierd, am luat hotararea ferma sa-mi cumpar o bicicleta eliptica cat mai repede. Anul asta va trece cum va trece, dar la anu'... mai discutam ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă