Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 7 11 august 2013
wonderland:
Multumesc, admin. Apreciez, dar nu vreau să îți încarci programul cu asta, acum. E devreme și ești în pline pregătiri pentru SPA. Distracție maximă și relaxare totală întregului grup!
Acum imi dau seama că ce mi se arăta mie pe hartile google era ȘIȘEȘTI, nu SURDEȘTI.
Dacă totuși afli info de repere rutiere/pozitionare de la pensiune, cred că ar fi utile și pentru alții, interesați. :kissing:
Ei, mai prospectez, aflu eu. :strong:
wonderland:
|o Sat Șurdești, com Șișești, județul Maramureș, România :whistle:
Soare:
Maramuuu!!! Veniiiiim!!!Abia aștept!
PGabriela:
Gigi am probleme cu contul de yahoo, am specificat intr=un mail si ti-am trimis zilele astea.
Dupa sarbatoarea pascala, miercuri te voi deranja la telefon ca sa clarificam situatia :( sa-ti dau noul cont pt a putea tine legatura/
Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie !
Geta D:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 13 Aprilie 2013, 19:57 --- |o Sat Șurdești, com Șișești, județul Maramureș, România :whistle:
--- Terminare citat ---
Am fost anul trecut si Maramuresul mi-a schimbat viata.
Este departe dar drumul din Bucuresti pana acolo este superb.
Calatoria cu mocanita este ceva ce nu se poate descrie, Manastirea Barsana este cu totul deosebita si Cimitirul vesel care iti da de gandit la ce este important in viata: cum traiesti sau ce realizezi. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă