Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 28 iulie 2013
Ana Maria:
--- Citat din: murandra din Marți, 30 Iulie 2013, 12:32 ---Ana, am uitat sa-ti spun ca la descarcarea pozelor din Retezat am avut ceva probleme. Mi s-a blocat salvarea pe pc (ala de servici :( ) la o poza si un film. A trebuit sa copiez dosarul din "downloads" pe stick si apoi pe pc-ul meu personal si acolo le-am salvat. O operatiune putin complicata, dar nu imposibila.
Exact acelasi lucru l-am patit si acum cu pozele de pe Cheile Nerei. Mi s-a blocat descarcarea la 2 poze. Oare sa fie barierele mele de protectie de pe laptop-ul de serviciu sau ...? tu poate stii mai bine ca mine cum e cu IT-ul asta, ca pe it-istii nostri de la birou nu ii intreb :( O sa procedez la fel ca si in cazul pozelor din Retezat, deci nu trebuie sa le retransmiti. Multumesc de poze chiar daca pe ale tale n-am apucat inca sa le vizualizez.
--- Terminare citat ---
Raluca, am descarcat si eu arhiva facuta de mine pe laptopul meu de la serviciu si mi-a dat o eroare la una dintre poze (am crezut atunci ca s-a blocat si nu pot sa le dezarhivez). Dupa ce am inchis mesajul de eroare am verificat de curiozitate in folderul cu poze si erau toate, le-am putut vizualiza. Posibil sa fie din cauza filtrelor de protectie... Daca tot nu reusesti sa le descarci/dezarhivezi, ti le mai trimit o data. Pupici
murandra:
Si nu uitati prieteni din SC participanti la excursia din Cheile Nerei ca "sotul" ne-a comunicat in ultima seara ca la Sibiel are de facut un anunt important. Asa ca pregatiti-va ... si veniti cat mai multi sa fim alaturi de ei in aceste momente unice din viata lor.
Sunt sigura ca atmosfera va fi cel putin la fel de frumoasa ca si cea de acum. Atata distractie si voie buna, indiferent cat eram de obositi sau nedormiti, parca nimic nu ne indemna sa mergem la somn. Ne doream sa ramanem in "foisorul" ala toata noaptea, si daca am fi avut si muzica cu statie sunt convinsa ca am fi petrecut pana dimineata. Asa, in lipsa statiei, au fost unii care s-au dus in vecini sa petreaca (eu n-am fost, recunosc, si acum vazand pozele imi pare rau, dar ... vor mai fii ocazii), iar pentru mine "cireasa" de pe tort a fost iesirea la discoteca din sat de sambata seara. N-am mai fost la o discoteca sateasca de cand aveam 15 ani, si cu siguranta imi voi aduce aminte toata viata de iesirea asta, iar imaginea videoclipului de la melodia Queen o am si acum in fata ochilor - spontaneitate si distractie la maxim, dar pe viitor intradevar trrebuie sa ne adaptam sec. XXI in care traim. Acolo la Sasca eram cam nedotati, dar am facut fata cu brio :)
Mari_a:
Nici la mine nu s-au descarcat toate ale Anei, o sa mai incerc pe alt calculator, dar atatea cate am reusit sa vad sunt superbe!
Si de la Codrin am primit poze faine, merci! :)
murandra:
--- Citat din: Ana Maria din Marți, 30 Iulie 2013, 12:52 ---Raluca, am descarcat si eu arhiva facuta de mine pe laptopul meu de la serviciu si mi-a dat o eroare la una dintre poze (am crezut atunci ca s-a blocat si nu pot sa le dezarhivez). Dupa ce am inchis mesajul de eroare am verificat de curiozitate in folderul cu poze si erau toate, le-am putut vizualiza. Posibil sa fie din cauza filtrelor de protectie... Daca tot nu reusesti sa le descarci/dezarhivezi, ti le mai trimit o data. Pupici
--- Terminare citat ---
Ana, multumesc, nu trebuie sa le retransmiti. Daca si tu ai patit la fel e clar ca e vorba de filtrele de protectie care sunt mai solide probabil pe pc-le de servici, depinde si de configurarile facute de cei care au instalat programele etc. Oricum voi proceda la fel ca si in cazul pozelor din Retezat, dar ti-am spus ca sa stii, gandindu-ma ca poate ar fi vreo problema la tine de care nu aveai cunostinta, dar nu e asa :) Te pup
P.S. Ma enerveaza ca nu-mi functioneaza emoticoanele si nu pot sa ma joc cu ele cum as vrea :( decat astea 2 care stiu cum sa le scriu :)
kike:
Multumesc, Ana! :kissing: Raluca, bine macar ca mi-a ramas poza, altfel....sedusa si abandonata :'( , iar cornitele sigur au legatura cu zodia mea :D Tre' sa aplanezi conflictele in familie ;) ....si nasu' sigur e alaturi de noi, mai degraba la rele decat la bune :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă