Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (41/51) > >>

Geta D:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 30 Iulie 2013, 13:27 ---Nici la mine nu s-au descarcat toate ale Anei, o sa mai incerc pe alt calculator, dar atatea cate am reusit sa vad sunt superbe!

Si de la Codrin am primit poze faine, merci!  :)

--- Terminare citat ---

Pozele sunt superbe si mai ales cea pe care ai afisat-o.  :thumbup:

Geta D:
Sa stiti ca am vizionat video-clipul lui Queen si recuzita era cu aspiratorul . Dar la discoteca ne-am descurcat cu ce am avut iar important este rezultatul.  :dance:  :dance:  :dance:

murandra:
Nu conteaza recuzita Geta, a contat momentul, reactia si atmosfera. Chiar si cu o recuzita depasita de ani si de evenimente a iesit un moment unic pe care il stim doar noi, cei prezenti :) si de care imi voi aminti mereu. A fost extraordinar si nu voi uita niciodata momentul, iar de fiecare data cand voi auzi melodia, imi voi aduce aminte de disco Sasca Montana, dans marca SC Cheile Nerei 2013 :) :) :)

murandra:

--- Citat din: kike din Marți, 30 Iulie 2013, 15:27 ---Raluca, bine macar ca mi-a ramas poza, altfel....sedusa si abandonata :'( , iar cornitele sigur au legatura cu zodia mea  :D Tre' sa aplanezi conflictele in familie ;) ....si nasu' sigur e alaturi de noi, mai degraba la rele decat la bune :giggle:

--- Terminare citat ---

Kike stii ca mai nou la moda e ca femeia sa faca primul pas (cu toate ca eu nu sunt de acord cu moda asta, dar ma rog) :( si ti-am spus sa fi facut un popas la "sotul" in drum spre casa, macar sa-l saluti, dar ... cine stie, poate chestiuni importante care nu suporta amanare il determina sa fie atat de invizibil :(

Oricum, pana isi face aparitia sotul, cele mai calde multumiri NASULUI pentru TOT

murandra:
TRAIASCA NASU GIGI O MIE DE ANI FARA REPARATII  si la cat mai multe excursii si petreceri de burlaci sau poate mai multe burlacite :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă