Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (39/51) > >>

aprilie:
Va salut, dragi oameni frumosi! :smitten: Astazi am revenit in "campia" muncii dar cu gandul la voi. Nu am reusit inca sa descarc pozele, nici pe ale mele, nici pe cele trimise de voi. Ieri am avut nevoie de o zi de recuperare fizica si ... psihica  :)
Sper  sa  reusesc astazi sa va trimit pozele facute de mine sau cel tarziu maine. Ati fost un grup senzational, m-am simtit extraordinar alaturi de voi.
De data asta, nu mai am nimic sa-i reprosez lui Gigi  :), totul a fost superb, totul a fost perfect (sau aproape  :angel:) Multumesc mult, Gigi.
Va pup pe toti/toate.

kike:
Ana, nici eu n-am primit pozele. Iti dau adresa: cris_lucretia2006@yahoo.com

Ana Maria:

--- Citat din: kike din Marți, 30 Iulie 2013, 11:04 ---Ana, nici eu n-am primit pozele. Iti dau adresa: cris_lucretia2006@yahoo.com

--- Terminare citat ---

Gata, trimis!  :kissing:

murandra:
Ana, am uitat sa-ti spun ca la descarcarea pozelor din Retezat am avut ceva probleme. Mi s-a blocat salvarea pe pc (ala de servici :( ) la o poza si un film. A trebuit sa copiez dosarul din "downloads" pe stick si apoi pe pc-ul meu personal si acolo le-am salvat. O operatiune putin complicata, dar nu imposibila.
Exact acelasi lucru l-am patit si acum cu pozele de pe Cheile Nerei. Mi s-a blocat descarcarea la 2 poze. Oare sa fie barierele mele de protectie de pe laptop-ul de serviciu sau ...? tu poate stii mai bine ca mine cum e cu IT-ul asta, ca pe it-istii nostri de la birou nu ii intreb :( O sa procedez la fel ca si in cazul pozelor din Retezat, deci nu trebuie sa le retransmiti. Multumesc de poze chiar daca pe ale tale n-am apucat inca sa le vizualizez.

murandra:
Multumesc tuturor celor care mi-au transmis pozele :)
La mine sunt multe poze de grup si sunt sigura ca sunteti nerabdatori sa le vedeti asa ca le voi transmite cat de repede pot - azi sau maine.

Kike, sa stii ca ai la mine si poze cu "sotul". As vrea sa le trimit cat mai repede, ca sa nu ti se faca atat de dor de el :) atata ca la una dintre poze ti-a pus 2 cornite :( ... dar chestia asta o rezolvati intre voi, nu in public, si "nasul" sunt convinsa ca va va fi alaturi la bune si la rele.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă