Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 28 iulie 2013
Geta D:
Am trimis si eu pozele.
Multumesc celor care mi-au trimis pozele si multumesc anticipat celor care imi vor trimite pozele :)
Aceasta vacanta a fost o incantare pentru sufletul meu. Imi este deja dor de clipele petrecute impreuna si sper sa ne revedem cat mai curand. :)
Multumesc mult, Gigi! :kissing:
Ana Maria:
Gataaa! Am 'impachetat' pozele facute de mine si le-am trimis tuturor! :)
PS: Daca nu primiti, pls let me know.
deli_a:
--- Citat din: murandra din Luni, 29 Iulie 2013, 16:19 ---...ceea ce fac acum in SC e ceea ce-mi doream sa fac demult, dar ... destinul m-a indreptat spre SC abia anul acesta, si multumesc lui Dzeu ca m-a ajutat sa va gasesc, sa va intalnesc, sa ne imprietenim si sa ma simt in excursiile SC cum ma simteam in studientie - fara griji, fara probleme, cu oameni extraordinari in jur, prieteni adevarati, fara fite si manele, fara lucruri ce deranjeaza ochiul si auzul, in medii naturale extraordinare.
--- Terminare citat ---
Asa e, Ralu, exact asa ! ai vazut ca au observat si altii ca "rasuna muntele de veselia grupului de studenti" *|* *|* *|*
Mari_a:
Am primit si pozele de la Geta, merci, pup :-*
Pe ale mele le-am luat pe stick, poate azi reusesc sa le trimit... Eu am sarit din Nera direct in serviciu :(
Ana Maria, de la tine nu am, banuiesc ca e din cauza adresei mele de mail - care e cu m-zero-doi, nu cu m-o-doi... marina_m02@yahoo.com Merci!
O fi pozat cineva cele doua "tunele" verzi de dupa tunelele romane? Magnifice erau...
Ana Maria:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 30 Iulie 2013, 10:17 ---
Ana Maria, de la tine nu am, banuiesc ca e din cauza adresei mele de mail - care e cu m-zero-doi, nu cu m-o-doi... marina_m02@yahoo.com Merci!
--- Terminare citat ---
Draga Maria, am re-trimis fotografiile catre tine, la adresa de mai sus.
Te pup!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă