Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (37/51) > >>

lumiere:
Si se mai poate intampla in viata, atunci cand nu esti atent, esti obosit sau pur si simplu ti-a scazut vibratia, sa constati ca energiile in jur se bulverseaza. Si apar acuzatorii, culpabilizatorii, teoria conspiratiei e in plin avant, se speculeaza pe tema deturnarii, manipularii, etc... Dar poti alege in orice moment unde sa-ti investesti energia, sa-ti pui intentia ferma de pace, echilibru si armonie, si ca din intamplare vei simti altceva. Vei auzi oameni razand si vorbind prietenos in jurul tau, si vei simti ca a crescut vibratia si s-a restabilit armonia grupului. Si fiecare ia din experienta respectiva cat e pregatit sa primeasca.

murandra:
Doina, asa de frumos le zici :) Te felicit!

Nu stiu voi cum sunteti sau cum va simtiti, dar eu toata ziua m-am uitat la poze, descarc poze, scriu pe forum si retraiesc fiecare moment al excursiei noastre. Ma simt inca in concediu, ma simt inca pe acele carari de munte, dar din pacate nu mai simt racoarea padurii, ci numai cea a unui amarat de aparat de aer conditionat care abia mai face fata caniculei de afara :( Ce bine era in padure :) sau chiar in apa Nerei, la o baie, ca tot am vazut pozele lui Gigi de la popasul nostru pe Nera pentru o baie si fetele noastre "satisfacute" de placere.

Gigi, tin neaparat sa-ti multumesc si eu ca existi, ca soarta ti-a indemnat pasii si gandirea spre ceea ce faci acum, ca mi-a indreptat si mie pasii spre aceasta comunitate minunata de oameni si ma rog sa-ti dea Dzeu sanatate si putere sa ne mai plimbi multi multi ani de acum inainte pe carari de munte si nu numai. Felicitari si din partea mea pentru toate excursiile pe care le faci :)

kike:
Pink despre acel bocanc era vorba, pentru mine el a fost eroul zilei ;D  Tania, multam de incurajari, imi pare tare bine ca te-am cunoscut si  ca ai reusit sa ne oferi un moment magic in acel teatru incredibil de frumos, pe care nu ti-ai fi inchipuit ca-l poti gasi la capatul lumii :)
  Ralucut, nimeni nu are voie sa-ti strice bucuria acestor zile. Cum iti spuneam si ieri mare placere le face unora din jurul nostru sa ne judece. Nu facem decat sa ne bucuram de fiecare clipa, nimeni nu poate sa ne condamne pt asta ;) Eu mor de ciuda ca nu pot descarca pozele si nici sa le trimit pe ale mele pt ca netul meu are 2 viteze: incet si deloc :(, dar perseverez. 

lumiere:
Nici eu n-am descarcat nici o poza. Le-am vazut doar pe cele postate de Gigi.

Mari_a:
Eu am descarcat frumoasele poze ale lui Codru si Gigi si tot rasfoiesc la ele...
Ce frumos a fost! Eram ca insetatul, aveam nevoie de "o doza" de verdeata, de veselie, de relaxare si.... m-am adapat din Nera! Multumesc Gigi, va multumesc fete si baieti pentru un weekend excelent, sper sa ne revedem cat mai curand pe carari de munte si nu numai!  :kissing:  Va asteptam la intalnirile noastre din Bucuresti!  :D
Am facut si eu poze, nu foarte multe, ma lupt cu "masinaria" sa le micsoreze-aranjeze-impacheteze si vi le trimit.  :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă