Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 28 iulie 2013
murandra:
Si pentru ca vreau si-mi doresc sa ajung la 50 de postari o sa va scriu impresiile mele fractionat, dar din nou imi face "fite" ori forumul ori pc-ul meu pentru ca vreau sa postez emoticoane si nu reusesc :( :( :(
murandra:
Am reusit sa descarc pozele mele si uitandu-ma la ele ma incarc pozitiv cu fiecare moment, cu fiecare imagine. E o senzatie extraordinara.
As fi vrut sa scriu primele mesaje dupa ce as fi vazut si pozele lui Gigi si pozele lui Codru, sa vad si eu "live" ce e atat de extraordinar intr-un mod natural de a lua apa dintr-un izvor :) sau cum stateam catarati pe franghiile alea, dar netul merge atat de incet, si inca se chinuie sa descarce pozele lui Gigi, urmeaza a lui Codru, si ... n-as fi vrut sa treaca toata ziua fara sa scriu si eu ceva :)
murandra:
Ca sa nu va mai zic ca un "prieten" dupa vizualizarea pozelor ce le-am postat pe facebook dupa excursiile din Apuseni si Retezat a avut "proasta inspiratie" de a-mi scrie un email in care sa-si dea cu parerea ca eu traiesc cu 10 ani in urma, ca aceste excursii ar fi trebuit sa le fac acu 10 ani sau daca le-am facut acum trebuia sa le fac cu cel putin 2 copii dupa mine :( Am ramas fara cuvinte, dar ma simt mult prea bine ca sa reactionez in vreun fel, bun sau rau.
Pentru fiecare dintre noi exista anumite momente in viata cand ne dorim sa facem ceva. Eu ceea ce fac acum in SC e ceea ce-mi doream sa fac demult, dar ... destinul m-a indreptat spre SC abia anul acesta, si multumesc lui Dzeu ca m-a ajutat sa va gasesc, sa va intalnesc, sa ne imprietenim si sa ma simt in excursiile SC cum ma simteam in studientie - fara griji, fara probleme, cu oameni extraordinari in jur, prieteni adevarati, fara fite si manele, fara lucruri ce deranjeaza ochiul si auzul, in medii naturale extraordinare.
lumiere:
Te pup! E simplu!~ Da un "ignore it" - parerilor "prietenului"!
murandra:
Te pup si eu Doina, si va pup pe toate fetelor. Sa stii ca asa am si facut, n-am reactionat in niciun fel, deci "ignore" total.
Ma gandeam si la Kike, apropo de discutiile noastre din microbus de ieri dupa masa, dar totul e atat de frumos si ma simt atata de bine, incat tot ce e negativ ma lasa rece
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă