Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010

<< < (2/96) > >>

marcutza:
cu completarea adminului :))

admin:
De acord!

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Joi, 18 Martie 2010, 19:14 ---
* 1. adminul
* 2.marcutza posibil 45%
* 3.awana sigur 100%

--- Terminare citat ---

admin:
Suntem confirmati, cu mine cu tot, 21 pana acum. Asa cum spuneam, maximul de participanti la acest eveniment este 25, pentru a se asigura intimitatea fiecaruia si a se caza in camere separate. Deci mai este putin pana cand ichidem lista. Mai sunt cativa membrii care inca nu-si cunosc programul, dar urmeaza ca in urmatoarele 2 -3 zile, primesc raspunsul si de la ei. Antena 1, inca n-a difuzat emisiune filmata la Sibiel, va aprea in urmatoarele zile, dar nici cei din Sibiu nu stiu cand. Oricum in cadrul unui observator. Azi, maine, nu stiu. In schimb l-au dat pe local de 3 ori ieri, prilej de telefoane, de data aceasta de la cunoscutii din Sibiu, care nu stiau de proiectul acesta.

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Vineri, 19 Martie 2010, 08:46 ---Suntem confirmati, cu mine cu tot, 21 pana acum. Asa cum spuneam, maximul de participanti la acest eveniment este 25, pentru a se asigura intimitatea fiecaruia si a se caza in camere separate. Deci mai este putin pana cand ichidem lista. Mai sunt cativa membrii care inca nu-si cunosc programul, dar urmeaza ca in urmatoarele 2 -3 zile, primesc raspunsul si de la ei. Antena 1, inca n-a difuzat emisiune filmata la Sibiel, va aprea in urmatoarele zile, dar nici cei din Sibiu nu stiu cand. Oricum in cadrul unui observator. Azi, maine, nu stiu. In schimb l-au dat pe local de 3 ori ieri, prilej de telefoane, de data aceasta de la cunoscutii din Sibiu, care nu stiau de proiectul acesta.

--- Terminare citat ---

O să încerc să urmăresc şi eu Observatorul. Mă bucur că deja s-au strâns 21. :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă