Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010

<< < (3/96) > >>

admin:
Da si eu ma bucur, ca lumea raspunde la astfel de actiuni. Trebuie sa marturisesc ca aveam o anumita teama vis a vis de eveniment, desi cativa membrii mai vechi ma asigurasera ca o sa participe si primisem multe semnale pozitive.
Sunt 100% convins ca dupa o prima actiune, se vor dori si altele, iar ceilalti membrii au sa participe si ei. Asta era important, sa se sparga gheata, membrii sa se cunoasca intre ei si sa se asigure ca un grup singles se poate distra de minune. Sa stiiti ca am avut confirmarea ca astfel de actiuni ajuta mult la socializare, acum un an si jumatate, cand am organizat pt o comunitate profesionala asa ceva. Era pentru prima data cand se intalneau, discutasera doar prin intermediul unui grup virtual. Si s-au distrat extraordinar.

almi_gabi:
Şi dacă vremea va ţine cu noi va fi "super".

admin:
Am relatii mari "sus", asa ca va fi cu siguranta!

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Vineri, 19 Martie 2010, 10:36 ---Am relatii mari "sus", asa ca va fi cu siguranta!

--- Terminare citat ---

Bine că ştiu la cine să apelez de acum când vreau o rază de soare.

almi_gabi:
Am găsit pe net poze din Sibiel. Cred că ar trebui să ne arăţi tu câteva despre acel loc cu explicaţii şi obiceiuri ca să ştim câte ceva înainte de a ajunge acolo.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă