Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
maria171:
--- Citat --- Astazi am mai "rasfoit " forumul si am gasit niste lucruri scrise de tine care mi-au placut foarte mult, nu copiate din carti , ci gandite de tine
--- Terminare citat ---
si mie imi place carmen cand scrie din suflet
m-a impresionat ca a putut sa povesteasca cum a fost odata de ziua ei, la ganduri negre
anamama13:
buna dimineata la fetite si baieti... am reaparut si reinviat... multumesc catiusa ptr grija... din pacate, nu am putut ramane definitiv printre alunii far'de alune ca aveam o datorie foaaarte mare, s-o aduc inapoi pe levanth, ca voia neaparat sa se duca la serviciu luni.... :D si te pui cu dorinta omului???
tot ce au scris antevorbitorii mei e adevarat... acolo peisajul e mirific, paraiasul ala e cam galagios uneori in disputa lui cu pasarile ce-si inalta trilurile de prin frunzisul inca rar, iar gazdele extrem de primitoare, calde si vesele.... ce mi-a placut mult de la inceput a fost maniera de incorporare a singularului in plural... sarind peste prima faza din sala de conferinta unde se simtea o oarecare stinghereala, in jurul meselor din restaurant totul s-a petrecut atat de natural, de parca ne cunosteam de cand lumea.... mancarea a fost foarte, foarte buna, bucatarul este extrem de priceput pe cat e de tanar, iar muzica de buna calitate, pe placul meu , a cuprins o arie larga, inclusiv a tineretii mele, pe care s-a putut dansa cu exuberanta chiar daca nu au fost manele... deci se poate si fara.... bravo lui DJ Adi ca a folosit manusa potrivita... hi,hi,hi....
anamama13:
deoarece pe mine m-a lasat si aparatul, nu am reusit sa fac prea multe poze, asa ca ma rog si eu de cei care au sa-mi trimita pe mail anamama13@yahoo.com ... multumesc anticipat....
steliana:
test poză
steliana:
Cu greu am reuşit să pun poza. Nu mă pricep.
Sper să vă placă să bem o cafea împreună într-unul din saloanele mele personale... (.....)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă