Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010

<< < (68/96) > >>

emanuellen:

--- Citat din: capsuna din Luni, 12 Aprilie 2010, 23:36 ---
--- Citat din: emanuellen din Luni, 12 Aprilie 2010, 23:26 ---Multumesc pentru compliment,Tinerete farat batrinete???bine ar fi... :-*Sint fermecata de clipele petrecute impreuna,dupa ce am ajuns si bineinteles am aranjat ce am scos din bagaje,m-am intins pe pat si incercam sa-mi continui visul,a sunat telefonul ca sa onorez o invitatie la un club la dans.Si stiti ce am spus??Ca nu ma duc,pentru ca vroiam sa mai stau si sa visez..pentru ca a fost ca un vis totul,super...Va pupicesc

--- Terminare citat ---

Ei,te invidiez deja, peste 2 saptamani vei merge din nou la Sibiel.

--- Terminare citat ---
Din pacate numai din iulie in colo ne vom mai intilni caci plec la fiul meu in State.Dar nu o sa uit clipele minunate si nici pe voi...si o sa ma straduiesc sa ne vedem cit de curind

capsuna:
Inseamna ca am inteles eu gresit. Parca asa ai spus in prezentarea din prima zi...nu-i nimic, ne vedem la vara si mai vorbim pe forum.

Carmenus:
      Noapte buna capsunico !
      Maine sa ai o zi frumoasa !
      pa, pa

capsuna:
Noapte buna si tie!

Catherinna:
Am inteles ca v-ati simtit bine, ma bucur pentru voi, dar mai astept doua cuvinte si de la anamama13 pentru ca, ma tem sa nu o-ti  fi lasat-o in padurea cu alunul cel fara alune, asa ca, o strig si pe ea  anaaaaaaaaaaamamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  ::)  ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă