Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
carmentoma:
--- Citat din: Catherinna din Luni, 12 Aprilie 2010, 20:50 ---@Carmentoma cred ca scrie un roman, inca nu a aparut pe forum.
Asteptam sa apara cartea Impresiile si parerile Carmenciteitoma ::)
Carmeeeeeeeeeeeeeenn mai asteptam mult ??????????? :o
--- Terminare citat ---
Nu, draga mea, nu scriu nici un roman! Am petrecut trei zile de neuitat, cu totul la superlativ! Insa, in ceea ce priveste comportamentul meu, am primit doar critici, si pe forum (mai "voalat" asa, ca poate nu ma prind, sa fac vreo criza), cat mai ales in privat, de la mai multe persoane! Asa ca, ce sa mai zic: pacat doar ca am fost si eu in grup, ca altfel era totul mai mult ca perfect! Am facut tot ce mi-a stat in putinta SA MA SIMT EU BINE, si mi-a reusit de minune!! Egoism maxim! Am avut adrenalina, dezinhibare , "talent" la a rage ca un magar mai mult decat toti membrii grupului la un loc si alte asemenea! Asa ca mare grija: sa va feriti de mine! Trebuie doar sa sap adanc o groapa si sa ma bag in ea! Atat!
clopotel32:
DJ EXCCES ce servicii ai de oferit la preturi promotionale?
DJ ExcceS:
@carmentoma
Eu cred ca dupa un week-end ata de reusit cum a fost cel petrecut impreuna la Sibiel nu trebuie sa ne facem procese de constiinta ... Si ce daca unii am cantat mai tare si mai rau decat altii ... Si ce daca unii au reusit sa puna punctul pe I si sa le spuna lucrurilor pe nume si altii au preferat sa le numeasca astfel numai in gand ... Si ce daca am uitat de timiditate si de singuratate ... asta se vrea de la The Singles Camp ... sa fim asa cum ne dorim ... O poezioara spusa cu mare haz, un cantec lalait sau un dans in stil propriu e cel mai bun mod de a scapa de frustrari.
Tot ce e mai important in viata noastra este sa nu uitam niciodata cine suntem si ce facem ... Fiecare avem calitati si defecte ... Trebuie doar sa ne evidentiem astfel calitatile incat sa ne acoperim defectele ...
Sa nu lasam rautatile sa ne puna stapanire pe suflet si sa nu uitam sa zambim caci cine stie, poate ca maine va fi si mai rau ;)
Catherinna:
--- Citat din: DJ ExcceS din Luni, 12 Aprilie 2010, 22:02 ---@marcutza
Multumesc mult, va multumesc tuturor pentru apreciere si ppromit ca de fiecare data cand voi fi alaturi de voi sa va surprind cu cate ceva nou si sa nu cadem in monotonie ...
si pentru Catherinna ... trebuie sa ne gandim si pozitiv ... daca cineva isi va gasi jumatatea la Sibiel eu imi ofer serviciile la preturi promotionale :D :D :D
--- Terminare citat ---
Aha, reclama mascata, te iertam pentru ca doar noi profitam de promotie ;)adica norocosii sau ... :-\
DJ ExcceS:
--- Citat din: Catherinna din Luni, 12 Aprilie 2010, 22:31 ---
--- Citat din: DJ ExcceS din Luni, 12 Aprilie 2010, 22:02 ---@marcutza
Multumesc mult, va multumesc tuturor pentru apreciere si ppromit ca de fiecare data cand voi fi alaturi de voi sa va surprind cu cate ceva nou si sa nu cadem in monotonie ...
si pentru Catherinna ... trebuie sa ne gandim si pozitiv ... daca cineva isi va gasi jumatatea la Sibiel eu imi ofer serviciile la preturi promotionale :D :D :D
--- Terminare citat ---
Aha, reclama mascata, te iertam pentru ca doar noi profitam de promotie ;)adica norocosii sau ... :-\
--- Terminare citat ---
Reclama mascata ... nicigand ... eu sper doar sa fiu alaturi de voi in cele mai importante momente din viata voastra de acum inainte ... si muzica e cel mai bun mod al meu de exprimare ... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă