Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
DJ ExcceS:
Buna seara lumeeeee ...
Va simteti bine ???
Ce sa zic, ma bucur mult ca fac si eu parte dintre acei oameni de care va leaga amintiri placute la Sibiel. Si pentru mine a fost si este o experienta placuta si sunt incantat ca impreuna am scris "istorie" acolo. Am si eu o mare rugaminte la voi ... sa imi dati si mie pozele pe care le-ati facut (toate) si cele din drumetie, etc ... pe adresa de mail " greendjus@yahoo.com ".
Mai mult, sper sa cunosc pe cat mai multi dintre voi, sa am placerea sa va cant si sa va incant cat mai mult timp de acum incolo si ca peste ani sa ne revedm de cat mai multe ori si sa fim la fel de binedispusi si de dezinvolti ca la prima noastra intalnire.
Va imbratisez cu mare drag pe toti si astept sa ne revedem in padurea cu alune ;)
Catherinna:
In concluzie ; sa va intre bine in cap, nu aveti voie sa iesiti din categoria " singles"
cine se casatoreste intre timp nu mai este admis la urmatoarele intalniri CLAR!
marcutza:
@DJ ExcceS 8)
felicitari pr alegerea melodiilor, pt antren, pt extraordinara seara de karaoke( ::) 8)) felicitari pt modul cum ne-ai citit si pus in practica doleantele muzicale !!!!
felicitari pt cum ai pus suflet alaturi de organizatori, alaturi de participanti la serile din tabara !!! :)
DJ ExcceS:
@marcutza
Multumesc mult, va multumesc tuturor pentru apreciere si ppromit ca de fiecare data cand voi fi alaturi de voi sa va surprind cu cate ceva nou si sa nu cadem in monotonie ...
si pentru Catherinna ... trebuie sa ne gandim si pozitiv ... daca cineva isi va gasi jumatatea la Sibiel eu imi ofer serviciile la preturi promotionale :D :D :D
ioana:
Buna seara.Am avut o zi grea astazi.Nu m-am putut concentra la munca.Gandul imi
zbura numai la Sibiel, pacat ca nu am facut fotagrafii, dar poate imi trimite si mie
cineva ( joana570@yahoo.com)
Multumesc lui Gigi,Samizei,Dj,Vicentiu,Ionut,Bucatarului pentru toate.
Sper sa ne vedem curand. :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă