Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
almi_gabi:
--- Citat din: maria171 din Vineri, 19 Martie 2010, 14:01 ---am vazut reportajul pe http://www.antena1sibiu.ro/stiri/turism-pentru-oamenii-singuri_26824.html
super tare
si zona extraordinara
--- Terminare citat ---
Cand deschizi link-ul apare in josul stirii urmatorul comentariu:
''Turism pentru oamenii singuri
Prima tabara destinata romanilor fara parteneri de viata se va deschide la Sibiel. Vorbim de ‘’Singles Camp,’’ un concept nou pentru turismul din Romania care isi propane sa-i apropie pe oamenii singuri. Tabara va avea loc in peroada 11 – 13 mai. S-au inscris pana acum 19 oameni dar mai sunt locuri disponibile.''
Si eu m-am gandit la aprilie!
almi_gabi:
Intrebare - intrebatoare. La sibiel este net?
Sau nu o sa avem timp de asa ceva?
admin:
Buna dimineataaaaaaaa la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!! Este sambata un 20 martie, vremea este superba, se anunta un week-end de adevarata primavara.
La Sibiel este wireless in zona restaurantului, sala de conferinte, receptie, iar la etajele 1 si 2 un-plug. Dar 100% nu o sa fie timp de net. O sa incerc insa sa tin forumul sus, am sa rog pe cineva dintre membrii ramasi sa se ocupe de asta.
marcutza:
neatza voua !
daca nu voi reusi sa vin, promit ca forumul va avea cu siguranta un membru = marcutza
almi_gabi:
Multumesc de informatie. Nu ma gandeam sa stau pe forum ci doar sa scriu cateva impresii "la cald" de la fata locului. In ultima vreme am prostul obicei de a nu dormi si ma gandeam ca daca tot stau treaza sa nu ma "zgaiesc" pe pereti ci sa fac ceva util.
Neata Marcutza! :) Esti un membru de incredere al forumului.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă