Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010

<< < (5/96) > >>

admin:
Auleo ce gras apar in prezentare, gata, azi nu mai mananc nimic!

almi_gabi:
Primul punct:
Am vazut reportajul. Frumos.

Al doilea punct:
Care este de fapt data de organizare. Acolo apare 11-13 aprilie sau mai.  Au inima, daca este pana pe 13 aprilie ce fac, pe 14 aprilie plec din tara si nu cred ca reusesc sa ma organizez.

admin:
Check in-ul este pe data de 9 aprilie, prima vineri de dupa Paste.Check out-ul este duminica pe data de 11 aprilie. In mai va fi alta actiune, dar de 4 zile, nu de 2, cel mai probabil cu profil film documentar. Dar ramane sa discutam la Sibiel, detalii si sugestii pentru actiuni urmatoare.
Am lipsit un pic am luat o gura de aer de primavara si mi-am cumparat legume si fructe. Din plastic, dar asta este. Astept gradina si piata.

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Vineri, 19 Martie 2010, 16:17 ---Check in-ul este pe data de 9 aprilie, prima vineri de dupa Paste.Check out-ul este duminica pe data de 11 aprilie. In mai va fi alta actiune, dar de 4 zile, nu de 2, cel mai probabil cu profil film documentar. Dar ramane sa discutam la Sibiel, detalii si sugestii pentru actiuni urmatoare.
Am lipsit un pic am luat o gura de aer de primavara si mi-am cumparat legume si fructe. Din plastic, dar asta este. Astept gradina si piata.

--- Terminare citat ---

Merci, m-am linistit.

admin:
Ce stire a fost cea cu 11 - 13 aprile?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă