Autor Subiect: Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013  (Citit de 110527 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline stefic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013
« Răspuns #225 : Vineri, 20 Septembrie 2013, 11:56 »
Sunt de acord cu grupul Land Rover. DN1 si apoi cred ca ne putem hotari ce facem. Orice ne face placere, nu?

Poate sa ninga, poate sa ploua, noi ajungem pana la noua!
Sau la cat e cina?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #226 : Vineri, 20 Septembrie 2013, 12:25 »
Am vorbit cu fetele, deja suntem 4 care vom pleca vineri dimineata, cu autocarul de 7,30 de la Autogara Militari: alexas, sabina, Tatiana si cu mine. Luni dimineata voi face rezervarea locurilor.
I-am transmis si Samizei, asa cum ne-a rugat in e-mailul de ieri, ca ne inscriem pe lista de transport Sibiu-Sibiel si vom fi la gara la ora la care se stabileste plecarea.
Daca mai vine altcineva cu noi, sa dea un semn!  :)

Offline 4444

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #227 : Vineri, 20 Septembrie 2013, 23:05 »
Am si eu 4 locuri libere. Eu sunt din Ploiesti si plec vineri dimineata. Nu am fixat ora dar o putem stabili de comun acord.

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #228 : Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, 01:24 »
Drumurile acelea pot fi inchise, daca vremea se strica. In aceasta situatie propun sa mergem pe DN1: e cel mai circulat drum din RO si nu se prea inchide. Cand ajungem la Brasov, putem trage o mica tura pana in Poiana Brasov (poate e zapada, daca vine iarna asa de repede...).

In ceea ce ma priveste, daca Transalpina nu e nimic nu e  :(
Spre deosebire de voi, pe mine nu ma tenteaza absolut deloc varianta cu DN1, Valea Prahovei si Poiana Brasov pe care le-am vazut de nenumarate ori si m-am plictisit de ele… De aceea eu propun urmatoarele 2 variante:
1.   mergem pe Transalpina, daca se poate, intalnire la ora 8
2.   daca nu se poate Transalpina, atunci Valea Oltului, drumul cel mai scurt spre Sibiu. Intalnire la 9,30, ajungem la 13 stam in Sibiu 2-3 ore vizitam Centrul Vechi sau alte obiective din Marginime … poate Paltinis ... apoi ne indreptam spre Sibiel sa ajungem in jurul orei 17. Daca alegem sa vizitam Marginimea Sibiului putem pleca mai devreme, 8 – 8,30.

Va rog sa va ganditi si sa-mi spuneti ce hotarati pentru ca daca ramaneti pe varianta cu DN1, atunci eu o sa ma orientez spre alt mijloc de transport, cel mai probabil voi alege trenul … Trebuie sa o anuntam si pe Samiza, un motiv in plus sa ne grabim cu luarea deciziilor …

Offline DAPHNICO

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #229 : Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, 07:37 »
In ceea ce ma priveste, daca Transalpina nu e nimic nu e  :(
Spre deosebire de voi, pe mine nu ma tenteaza absolut deloc varianta cu DN1, Valea Prahovei si Poiana Brasov pe care le-am vazut de nenumarate ori si m-am plictisit de ele… De aceea eu propun urmatoarele 2 variante:
1.   mergem pe Transalpina, daca se poate, intalnire la ora 8
2.   daca nu se poate Transalpina, atunci Valea Oltului, drumul cel mai scurt spre Sibiu. Intalnire la 9,30, ajungem la 13 stam in Sibiu 2-3 ore vizitam Centrul Vechi sau alte obiective din Marginime … poate Paltinis ... apoi ne indreptam spre Sibiel sa ajungem in jurul orei 17. Daca alegem sa vizitam Marginimea Sibiului putem pleca mai devreme, 8 – 8,30.

Va rog sa va ganditi si sa-mi spuneti ce hotarati pentru ca daca ramaneti pe varianta cu DN1, atunci eu o sa ma orientez spre alt mijloc de transport, cel mai probabil voi alege trenul … Trebuie sa o anuntam si pe Samiza, un motiv in plus sa ne grabim cu luarea deciziilor …

Si eu imi doresc Transalpina dar nu stiu daca se mai poate circula ... :(
Daca ar fi sa aleg intre DN 1si Valea Oltului, atunci zic Valea Oltului !
 Da, prefer Marginimea Sibiului sau orice alt obiectiv de pe traseu si ar fi bine daca am putea  sa plecam la 8-8.30.  :)
Nico

Offline mar.drag.5

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #230 : Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, 07:44 »
Aprilie, DN1 a fost invocat numai in situatia in care vine viscolul in Romania, lucru foarte putin probabil... Daca Transalpina nu va fi inchisa, pe acolo vom merge. Daca o sa fie inchisa vom merge pe Valea Oltului.

Pentru stefic,  sherban si embo: cu ceilati colegi de drum am discutat pe mail si s-a propus sa plecam la ora 8 de la AGIP Militari. O propunere inteleapta... Va fi acceptata daca si voi sunteti de acord!

Ce parere aveti?

Offline stefic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #231 : Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, 11:53 »
ora 8.00 Agip Militari - de acord.

Si cred ca daca ne-am adunat sa mergem cu mar.drag cu masina sa ramanen in echipa asta. DN1 desi e plictisitor, ma gandesc ca suntem 7 si nu ne vom plictisi deloc, trece timpul repede daca vorbim, cantam etc. Oricum Transalpina sau Valea Oltului sunt de preferat si de vis. Sa vedem si daca vremea tine cu noi.

Fiti veseli, mai e putin!

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
« Răspuns #232 : Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, 13:45 »
Pentru mine nu s-a schimbat nimic. Raman in grupul Roveristilor.
Nu e cazul sa punem problema unei ninsori abundente la sfarsitul lui septembrie care sa determine inchiderea Transalpinei.
Inteleg ca ati schimbat ora de la 7.30 la 8.00?

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
« Răspuns #233 : Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, 14:07 »
Si chiar daca ar fi zapada, Land Roverul se descurca.

Offline DAPHNICO

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #234 : Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, 14:30 »
Si chiar daca ar fi zapada, Land Roverul se descurca.

Embo,
sunt sigura ca nu va fi nicio problema ! 
Te imbratisez  :)
Nico

Offline Sherban

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
  • Just do it!
« Răspuns #235 : Sâmbătă, 21 Septembrie 2013, 21:41 »
Aprilie, DN1 a fost invocat numai in situatia in care vine viscolul in Romania, lucru foarte putin probabil... Daca Transalpina nu va fi inchisa, pe acolo vom merge. Daca o sa fie inchisa vom merge pe Valea Oltului.

Pentru stefic,  sherban si embo: cu ceilati colegi de drum am discutat pe mail si s-a propus sa plecam la ora 8 de la AGIP Militari. O propunere inteleapta... Va fi acceptata daca si voi sunteti de acord!

Ce parere aveti?

Si eu sunt ok cum decide majoritatea. Doar sa stiu unde ramane punctul de intalnire final...sa stiu cum fac cu masina :) pana la aceasta ora  ok agip militari, 8 dimineata
Everything changes..

Offline mioara

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #236 : Duminică, 22 Septembrie 2013, 02:20 »
Ana-Maria,
E drept ca eu ma trezesc cam pe ultima suta, dar, daca inca nu ti-ai luat bilet de tren si ai vrea sa vii cu masina, sa stii ca pot sa te iau din Brasov - eu vin din Sfantu Gheorghe. Plec pe la 13.30, deci pe la 14 voi fi in Brasov, nu ajungem in Sibiu chiar cand ar ajunge trenul cu care ai vrea sa pleci, dar precis ca ajungem pe lumina in Sibiel.
Daca iei in calcul si aceasta varianta, da-mi de stire, te rog, si vorbim!
 :)

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #237 : Duminică, 22 Septembrie 2013, 12:19 »
Si cred ca daca ne-am adunat sa mergem cu mar.drag cu masina sa ramanen in echipa asta. DN1 desi e plictisitor, ma gandesc ca suntem 7 si nu ne vom plictisi deloc ...
Eu m-am “adunat” in jurul unei idei .. acordul meu a fost pentru o propunere.si anume aceea de a ajunge la Sibiel mergand pe Transalpina. Eu am ales traseul (pentru inedit si frumusestea lui), nu mijlocul de transport... Daca o echipa se formeaza in jurul unui proiect, aceasta se poate destrama daca si proiectul se schimba.
Pot intelege ca din cauza unor conditii meteorologice nefavorabile nu vom putea merge pe Transalpina dar nu inteleg ce sa cautam pe DN1 si in Brasov … ???   :o  Destinatia este Sibielul, Marginimea Sibiului … pai atunci haideti sa profitam de timpul pe care il avem la dispozitie pentru a vizita Marginimea … nu este putin mai in firescul lucrurilor si in specificul excursiei ?
Cateva obiective care v-ar putea interesa pe Valea Oltului si in Marginime: Manastirea Cozia, Castrul Roman Arutela, bisericile fortificate din Orlat si Cristian, Cisnadioara (cetate anul 1200), lacul si barajul de la Gura Raului, Paltinis si schitul Paltinis cu mormantul lui Ctin Noica, Muzeul de icoane pe sticla din Sibiel (daca sambata alegem sa ne petrecem ziua cu Feli), centrul vechi al Sibiului …

Multumesc Marian pentru intelegere si ne vedem la Agip Pacii la ora 8 … Transalpina sau Valea Oltului … Numai bine!

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
« Răspuns #238 : Luni, 23 Septembrie 2013, 08:13 »
Buna dimineata !
1.Apartenenta la un grup impune in primul rand relationare si mai apoi actiune si obiective
2.Minoritatea se supune majoritatii, prezenta unui lider e necesara, altfel grupul pare doar o adunatura
3.In cazul unui grup constituit din membri ce nu se cunosc, in mare parte,nu uitati acasa:rabdarea, toleranta, puterea de adaptare!
4.Oricat de indragostita de locuri as fi, voi pune pe primul plan securitatea vietii!

Acestea fiind zise, astept sa luam cea mai buna hotarare, in timp record!Va imbratisez , grup"mar drag" !

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #239 : Luni, 23 Septembrie 2013, 10:55 »
Foarte bine spus, noiembrie, ai pus punctul pe "i"  :thumbup:  Dar ... daca nu sunt indiscreta, ce-ti starni asemenea reflectii ?  ???

4.Oricat de indragostita de locuri as fi, voi pune pe primul plan securitatea vietii!

Acestea fiind zise, astept sa luam cea mai buna hotarare, in timp record!Va imbratisez , grup"mar drag" !

Eu credeam ca hotararea s-a luat deja, nu era nimic complicat... Daca nu e Transalpina, Valea Oltului nu-ti pune in pericol viata mai mult  decat o face Valea Prahovei ...

Degeaba am scris 2 posturi ca tot nu s-a inteles nimic ... |o  sa mai scriu inca unul ?  :2funny: