Drumurile acelea pot fi inchise, daca vremea se strica. In aceasta situatie propun sa mergem pe DN1: e cel mai circulat drum din RO si nu se prea inchide. Cand ajungem la Brasov, putem trage o mica tura pana in Poiana Brasov (poate e zapada, daca vine iarna asa de repede...).
In ceea ce ma priveste, daca Transalpina nu e nimic nu e

Spre deosebire de voi, pe mine nu ma tenteaza absolut deloc varianta cu DN1, Valea Prahovei si Poiana Brasov pe care le-am vazut de nenumarate ori si m-am plictisit de ele
De aceea eu propun urmatoarele 2 variante:
1. mergem pe Transalpina, daca se poate, intalnire la ora 8
2. daca nu se poate Transalpina, atunci Valea Oltului, drumul cel mai scurt spre Sibiu. Intalnire la 9,30, ajungem la 13 stam in Sibiu 2-3 ore vizitam Centrul Vechi sau alte obiective din Marginime
poate Paltinis ... apoi ne indreptam spre Sibiel sa ajungem in jurul orei 17. Daca alegem sa vizitam Marginimea Sibiului putem pleca mai devreme, 8 8,30.
Va rog sa va ganditi si sa-mi spuneti ce hotarati pentru ca daca ramaneti pe varianta cu DN1, atunci eu o sa ma orientez spre alt mijloc de transport, cel mai probabil voi alege trenul
Trebuie sa o anuntam si pe Samiza, un motiv in plus sa ne grabim cu luarea deciziilor