Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (18/78) > >>

mar.drag.5:
Aprilie, nu esti din Bucuresti?

Eu plec din Tineretului si te pot lua din drum.

Sunt de acord sa ne intalnim la Agip Militari.

aprilie:
Sunt din Buc. , ajung in 15 min la Agip Militari ... Dar cred ca ne grabim cu aceste detalii, mai este o luna si mai bine pana atunci ...
Hai sa vedem, poate ni se mai alatura si alti doritori si stabilim atunci, in preajma evenimentului, cum procedam ... O sa vorbim pe email,  la telefon ... Multumesc.

stefic:
7.30 - 8.00 Agip Militari.

Intrebare: cam cat facem pana la Sibiu. Cred ca in functie de acest lucru trebuie sa hotaram ora de plecare. Facem vreo 4-5 ore. Si plecam vineri, cand e sf de saptamana, pleaca mai multi din bucuresti, mai ales daca e vreme frumoasa.:)
Oricum, vorba lui aprilie, mai e o luna pana atunci.

tinem aproape!!:)

noiembrie:
Buna ziua !
Si eu imi doresc sa particip la sarbatoarea recoltei, daca primiti noi veniti, cu ganduri bune !

stefic:
bineinteles ca primim!

ne vedem acolo sau daca esti din bucuresti, mai sunt locuri la mar.drag in masina, ne grupam sa mergem mai multi (urmareste topicul mai sus un pic).

Cred ca o sa fie super. Si eu sunt la prima actiune!

Cu cat vorbim mai mult despre o actiune/intalnire, mi se pare ca ne entuziasmam mai tare si asteptarile sunt mari.
Apoi vazand feed-back-uri pozitive de la celelalte actiuni, tind sa cred ca asteptarile se ridica la nivelul dorintelor noastre.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă